Blogg — julegave RSSDesember og julegavene

Noen er nesten ferdig mens andre ikke engang har begynt!  Vi snakker selvfølgelig om julegavene. Jo eldre jeg har blitt blir desto færre av gavene under treet har vært til meg! Før hvert år litt færre og for hvert år litt mer konfekt og ting som kan nytes eller drikkes eller spises. Sånn er det å bli 60! Jeg husker faktisk godt at jeg følte så med mormor som jeg syntes fikk “så lite” da jeg selv var barn.

Fortsett å lese
Julegavetips fra Kunstkolonialen

Når vi på Kunstkolonialen velger ut hvilke varer vi skal ta inn tenker vi først og fremst på at du er glad i god design, fine farger og smarte produkter! Om du er mann eller dame (vi har nok flest dame kunder), så skal du kunne finne gode og nyttige gaver til de du er glad i. Skulle du ønske å sende gaver til en annen kant av landet enn der du bor så fikser vi det for deg! Ferdig innpakket til korrekt adresse! Og om du er i tvil om hva du skal gi bort så kan gavekort være både smart og veldig hyggelig å få. Det er digitalt og kan brukes stykkevis og delt inntil det er brukt...

Fortsett å leseG A V E K O R T

I et samfunn hvor mange har det aller meste og vel så det er det ikke lett å finne en ting å gi bort som passer perfekt. Ønskelistene blir mer og mer detaljerte nettopp fordi vi ofte selv kjøper det vi trenger og venter ikke helt til jul med å se om vi får et ønske oppfylt eller ei. Dette gjelder så vidt jeg kan forstå både barn og voksne og for å slå et lite slag for bærekraft så må vel gavekort sies å være smart. 

Fortsett å lese