kunstkolonialens julenisse

Når vi på Kunstkolonialen velger ut hvilke varer vi skal ta inn tenker vi først og fremst på at du er glad i god design, fine farger og smarte produkter!

Enten du er mann eller dame (vi har nok flest dame kunder), så skal du kunne finne gode og nyttige gaver til de du er glad i. 


Vi bruker ekstra god tid på å velge de beste alternativene! La oss ta en liten runde og se hva vi for eksempel tror at en mann kan bli glad for å få i julegave! Prisene ligger på mellom 149,- og 3199,-


weekendbag i julegave

 

 

Der var det jo litt av hvert i forskjellige prisklasser. Ingenting hos oss koster over 3200,- og det rimeligste koster under 100-lappen! Vi pakker inn for deg helt gratis og setter på en til-fra-lapp så alt er klart til julaften!

Til barn har vi ikke det største utvalget men her er noen forslag med priser fra 149,- til 749,-:


 

julegaver til barn


Skulle du ønske å sende gaver til en annen kant av landet enn der du bor så fikser vi det for deg! Ferdig innpakket til korrekt adresse!

Og om du er i tvil om hva du skal gi bort så kan gavekort være både smart og veldig hyggelig å få. Det er digitalt og kan brukes stykkevis og delt inntil det er brukt opp. Det er gyldig i fem år. Og nå kommer vi til den gruppen vi har flest gaver til, nemlig DAMENE!! Her variere prisene fra under 100-lappen til 3199,-


cashmere i julegave

 

 

...bare for å nevne noe! Og vil du ha mer inspirasjon legger jeg ved noen linker til samlinger av produkter som kan egne seg som julegaver! God julehandel!

Del gjerne dette blogginnlegget med noen du tror vil ha glede av det! 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar