Vi svinger oss for deg ❤️

Hos Kunstkolonialen kan du finne et oversiktlig utvalg av gode klær til voksne damer, samlet på ett sted.

Vi har nøye valgt ut klær fra noen få danske merker, og vi fokuserer på kvalitet, stil og komfort. Tif Tiffy, by basics og CRO er hovedmerkene og så har vi herlig krydder innimellom. Vi vet at det kan være vanskelig å finne klær som passer perfekt, derfor tilbyr vi også flere størrelser og alternativer for å passe alle kroppstyper.

Vår nettbutikk er enkel å navigere, og du kan enkelt finne de klærne du trenger ved hjelp av filtre og kategorier. Vi har alt fra hverdagsklær til festantrekk, og våre kolleksjoner oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid finner det nyeste og beste innen mote.

Vi har også en enkel og effektiv leveringstjeneste, slik at du kan få klærne dine raskt og enkelt rett hjem til deg. Vi legger stor vekt på god kundeservice og vil alltid være tilgjengelige for å hjelpe deg med spørsmål eller problemer, på mail, chat og telefon!! Janne er rask som vinden på å svare og synes du at det drøyer med kontakten, så ikke vær redd for å plinge på igjen. 

Så neste gang du trenger gode klær til voksne damer, kan du stole på oss for å finne alt du trenger på ett sted. Besøk vår nettbutikk og la oss hjelpe deg med å finne de perfekte klærne for deg og din stil.

Bestiller du før kl. 11 en vanlig virkedag, skal pakken være på vei til deg sammen dag. Postnord henter pakker hos oss hver dag mandag-fredag kl. 15.00.

Husk at hvis du ikke vil ha pakken din i pakkeboks kan du gå inn i bestillingen og velge et annet utleveringssted. 

Vi er veldig takknemlig for alle herlige tilbakemeldinger på TRUSTPILOT og er du helt ny og ikke kjenner oss kan det være en fin plass å lese andre kunders opplevelse av Kunstkolonialen, nettbutikken hvor der er folk!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar