Blogg RSSBlack Week!

Å skape liv og røre er alltid gøy! Vi har kaos på lageret og Janne og Merete pakker i vei. For vi har faktisk fremdeles tilbudet om at vi kan pakke inn julegavene dine! Så her er det mulig å virkelig gjøre unna deler av julehandelen og få gavene sendt rett til de som skal få de.

Fortsett å lese
Ett lite innblikk i mammabobla, og ulltøy fra Petite fra ByBasics

ULL ER GULL. Men på baby er det perfekt! Spesielt nå som det begynner å bli ordentlig kaldt ute. Og de små søte kroppene beveger seg jo ikke så mye, så da er det så deilig å være lun og god innerst! Og ullen fra By Basics har så mange gode egenskaper Den er regulerende, og puster godt. Så hvis babyen har gulpa litt uten at man har merket det, så blir han ikke veldig blaut og kald, fordi merinoullen transporterer fukt! Den er faktisk også antibakteriell, og supermyk og kløfri.

Fortsett å leseTusen takk for alle stjernene!

En av fordelene med å være en liten nisje nettbutikk er at vi er få medarbeidere som alle får et nært forhold til kundene. Trine leser og kommenterer på alle anmeldelser og skulle det være noe som kanskje gjør at det har krølla seg, så ta endelig en telefon. Det beste for oss er at vi får lov å ordne opp så du blir fornøyd.

Fortsett å lese2 år med nettbutikk!

Hurra for Kunstkolonialen! Først og fremst tusen hjertelig takk til deg, du fine, gode kunden vår, til deg du ivrige deltaker i den vidunderlige heiagjengen og til deg som har hatt tålmodighet med oss i de periodene der lærekurven vår har vært litt bratt! Det har jo vært et eventyr.

Fortsett å lese