parkas fra cero-etage

Noen elsker overganger og andre kan ikke fordra de.

Noen vil ha sommer hele tiden, og atter andre priser seg lykkelig over de skiftende årstidene. Overganger finnes overalt og hele tiden. Vi må rett og slett forholde oss til dem enten vi vil eller ei. 

På Kunstkolonialen fører vi “Gode klær til voksne damer!”

Vi leter etter klær som puster, som ikke klør, som har godt snitt, som er tidløse og som tåler både bruk og vask. Nå begynner vi å ha såpass mye å tilby at vi kan sette sammen hele antrekk. Det er kjempemoro. Vi har kunder over hele Norge og siden noen har vinter mens noen har vår, balanserer vi så godt vi kan i denne overgangen som vi befinner oss i akkurat nå. 


En parkas slo oss som et perfekt overgangsplagg!

Den kommer i 3 farger og det er plass til en tynn boblejakke inne for alle som har vinter, mens den blir en sval jakke for alle som kjenner ettermiddagssolen steike på vei hjem en marsettermiddag. 


Vi har tømt lageret til vår leverandør! Så det vi har i nettbutikken nå er det vi klarer å få tak i denne våren. Hvem skulle vel tro at denne parkasen skulle slå så godt an? 


For et par år siden var det ganske vanlig at produsentene satt med et forholdsvis stort lager og vi kunne etterbestille varer uten problem. Nå har dette forandret seg parallelt med verdenssituasjonen, og vi kan ikke lenger satse på at lageret til leverandøren bugner. Det er helt sikkert ikke så ille. Og så lenge både du og vi er klar over det, får vi rett og slett bare forholde oss til den overgangen.

Riktig god helg. Klem fra Trine

1 kommentar

  • Signe-Marie: March 17, 2023
    Author image

    Hvor lang er den i str 44 ?

Legg igjen en kommentar