Nå er vi der igjen!


Kakemenn og julebrus har inntatt matvarebutikken. Snart tennes et julelys her og ett der, og om ikke lenge er det gløgg og julemusikk i alle de andre butikkene også. 


Da jeg var liten var dette tiden for å starte ØNSKELISTEN! Jeg er faktisk litt lei meg for at jeg ikke har spart på en eneste en av dem. Jeg husker at Barbiedukke, Tjorven Dukke og glansbilder stod på noen av dem. Det var ikke sånn den gangen at vi fikk alt vi ønsket oss hele året. Jeg har 3 søsken og vi har alle opplevd å vente, glede oss, bli kjempeglad, men også super skuffet når siste pakke var pakket opp på julaften. Noen ganger stemte alt, andre ganger kom ikke julenissen med ønskedrømmen. Om det hadde noe med at jeg ikke hadde vært snill, husker jeg ikke. 


Spol fram 50 år!


Verden er en annen og vi som bor i Norge har i mange år hatt overflod av ting og tang. Barnerommene flyter over av leker. Garasjer er fulle av sportsutstyr. Mobiltelefoner til mange tusen kroner er ikke noe en venter med å kjøpe, for å sjekke om den kanskje ligger under treet. Det tar altfor lang tid å vente på nissen, her må det gå kjapt! 


Advent betyr å vente. Venting er noe vi ikke liker lenger. Det er noe vi unngår etter beste evne. Noen blir irriterte av å vente og noen blir rastløse. Uttrykket  “Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves" er begravet for lengst. Vi vil ikke vente. 


Hva gir man i gave til de som har alt? 


Det er det store spørsmålet og noen av oss har skjønt at TID er en vakker gave. Et gavekort på barnepass, en massasje, et klippekort på vask av bil eller noe i den duren er veldig fint å få og det forplikter både giver og mottaker til å holde kontakten og passe på at gaven blir overlevert i løpet av våren. 


Håndlagde gaver er ALLTID en glede å få. Min favoritt er de som kan spises eller drikkes! Men votter strikket med kjærlighet eller et sitteunderlag tovet i fine farger, får lett en plass i minnet og blir passet ekstra godt på. 


Kunstkolonialen er ikke en typisk gavebutikk, siden vi spesialiserer oss på gode klær til voksne damer.  Men vi har noen forslag som du kan se hvis du klikker HER. Før du gjør det vil jeg passe på å fortelle at vi kan pakke vakkert inn og sette på en til-fra-lapp for deg med din lille melding på (håndskrevet av en av oss) og så sende pakken der mottakeren bor. Den slipper å innom deg i det hele tatt. Litt upersonlig kan du si, men ganske praktisk allikevel og for alt som er gjort blir det mer tid til å kose seg sammen med familie og venner. 


Så da lister vi oss inn i førjulstiden her på Kunstkolonialen og finner fram bånd i både gull og sølv og det fine julepapiret. Nå kan du ta en titt på mine gaveforslag.


Trine

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar