Velkommen til oss!

Hjertelig velkommen til Kunstkolonialen!


Det er vi, Janne, Natali og Trine som driver denne nettbutikken!

Det vil være en av oss eller kanskje alle tre du kommer i kontakt med når du blir kunde og trenger hjelp eller har spørsmål om noe. 

janne

Janne er butikksjef og by basics eksperten!

Hun er den som er på kontoret hver eneste dag og som du med stor sannsynlighet treffer på telefonen og på mail. Hun er 50 år, mor til tvillinger og hun elsker når det er mye å gjøre! Janne har en drøm om at vi en gang i tiden skal begynne å selge sko, men vi er ikke kommet dit ennå. Foreløpig er det "gode klær til voksne damer" som har fokus!

Natali

Natali er 31 og dermed den yngste av oss tre!

Du vil ofte finne hennes hyggelige meldinger sammen med Twist og silkepapir når du åpner pakken fra Kunstkolonialen. Hun er super på detaljer, løper ofte rundt med målebånd for å sjekke størrelsen på klær for kunder og hjelper Trine med å poste på sosiale medier. Hun er utdannet gullsmed og du finner smykkene hennes i nettbutikken. 

Trine

Dette er Trine!

Trine er født i 1962 og det er henne du ser på de aller fleste bildene i nettbutikken. Stort sett alle klær er innom hennes “kvalitetssjekk” og dette får du høre om på de faste søndag-livesendingene på Facebook. Trine er kreativ, tenker stadig ut nye ideer og selv om hun også holder på med sitt eget prosjekt Wilhelminesuniverse er Kunstkolonialen en veldig viktig del av livet hennes. 

Harald Fjeldal Kunstkolonial startet som hennes drømmeprosjekt i 2014, da hun åpnet butikk i Lillesands fineste lokale, på bryggekanten rett foran Rådhuset.

Det var fram til sommeren 2020 hennes “andre hjem”. Da omstendighetene ville at døren ble lukket for godt i august var veien kort til å starte nettbutikk. Sammen med Natali og Janne som begge jobbet i Lillesand fram til siste åpningsdag, ble Kunstkolonialen as stiftet, med lokaler i Kristiansand og Shopify som netthandlesplattform.

Vi tok med oss de fantastiske kundene fra den fysiske butikken og har siden 20.september 2020 hatt mye moro og super vekst. Vi har sendt ut ca 15.000 Twist på disse årene for at ALLE skal finne en liten godbit i pakken! 


Vi har blitt nettbutikken “hvor der er folk” ! Nettbutikken hvor de som er usikre på å handle på nett kan få hjelp og føle seg trygge. Dette er det helt tydelig mange som setter pris på og vi snakker rett som det er med kunder på telefonen. 


Som nettbutikk er det en utfordring å vokse, så det hender at vi går tom for enkelte plagg som vi ikke kunne forutse at mange ønsket seg. Vårt mål er at du skal finne et helt antrekk hos oss i tillegg til at du skal kunne bygge garderoben din i ditt eget tempo med gode klær som tåler både bruk og vask. 

Hjertelig velkommen til oss. 

Kontaktinformasjon finner du nederst på siden. 

Foto: Anne Day