Noen er nesten ferdig mens andre ikke engang har begynt! 


Vi snakker selvfølgelig om julegavene. Jo eldre jeg har blitt blir desto færre av gavene under treet har vært til meg! Før hvert år litt færre og for hvert år litt mer konfekt og ting som kan nytes eller drikkes eller spises. Sånn er det å bli 60! Jeg husker faktisk godt at jeg følte så med mormor som jeg syntes fikk “så lite” da jeg selv var barn. 


Men her kommer den fantastiske prosessen med å lære gleden ved å gi. Og at den gleden faktisk kan oppleves som større enn følelsen av å få. Å ha mulighet til å gjøre noen andre glad er fantastisk og til jul er mulighetene mange. 


Denne jula kommer kanskje til å bli ekstra slitsom for en god del mennesker. Jeg tenker at selv om vi driver en butikk og gjerne vil selge flest mulig av våre fine gaver, så er det faktisk lov å minne om at kreativitet og oppmerksomhet bør få ekstra plass denne måneden. 


Vi kan alle bidra til noe fint og godt for de rundt oss. Det er såå viktig å vise omtanke, se medmennesker og være kreativ i forhold til hvordan en kan hjelpe en eller flere. 


Jeg har drevet butikk i mange år og jeg har solgt smykker (vidunderlige julegaver) siden 1985.Det er faktisk 37 juler det…  Denne julen er helt spesiell og jeg sender varme tanker til deg som leser denne bloggposten. Alt henger sammen med alt og vi kan ikke drive butikk uten å selge varer. I år hadde det vært fantastisk å gi bort hele varelageret…men alle ser at det ville være kroken på døra. Så vi fortsetter å vise deg hva vi har å tilby. Vi fortsetter å minne om at vi pakker inn og sender dit du vil. Vi fortsetter å ha det moro på jobb og vi fortsetter å tenke at ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt. 


Ønsker deg en fin desember. God klem fra Trine

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar