Om oss


Historien om Kunstkolonialen startet i 2014!

Da stod ett av de fineste butikklokalene i Lillesand tomt og Trine bestemte seg for å lage et "retail teater"  Skiltet over døra var fra før 1940 den gang Harald Fjeldal drev kolonialforretning og å kombinere det med Trines gullsmedfirma som heter Wilhelmine ble en vrien oppgave! Ut av dette oppsto KUNSTKOLONIALEN. En liten perle av en nisjebutikk med håndlagede smykker, vesker og dameklær..litt kunst og etterhvert en masse moro! Hver krinkelkrok ble utnyttet og opplevelsesbutikken var en suksess helt fram til 8.august 2020. 

I 2015 begynte Natali å jobbe sammen med Trine og i 2016 kom Janne med på laget. Vårt mål hver eneste dag har vært å lage magiske øyeblikk for både oss selv og våre kunder! Og ikke så rent sjeldent er det kunder som laget litt magi for oss også. Vi er veldig takknemlig for alle fine kundemøter og all god handel. All latter og moro og alle fine vi har fått lov å hjelpe med å finne gaver eller antrekk. Det har vært en fornøyelse. Så da husets eier døde i 2019 og huset ganske plutselig skulle selges uten at vi hadde en langtidskontrakt var det store spørsmålet: Hva gjør vi nå? Å drive nisjebutikk er kjempegøy og mye jobb, så denne brå vendingen ble en mulighet for å reflektere. Trine bestemte seg for at nok er nok og at en lever nå, så Middelhavet ble en del av en større plan. Og så kom Koronaen!! 

I mars, april og mai 2020 fant vi plutselig ut at vi har kunder over hele landet ( og litt resten av verden) ikke bare på Sørlandet. Med over 50 livesendiger på Facebook og en fantastisk respons og super handel drev vi plutselig nettbutikk uten plattform. Vipps og Bring og gule lapper og et fantastisk kaos etter hver sending gjorde at vi hoppet i det alle tre og starter nå nettbukk sammen! 

Så her er vi nå!

Siden 2014 har vi drevet med klær og gaver. Nå legger vi fokuset på gaver og har som mål å bli best på gaver på nett. Vi skal pakke de akkurat like fint inn som vi gjorde ved disken i den fysiske butikken hvis du ønsker gaven innpakket. Og her har jeg et lite tips..når du først kjøper noe fint til deg selv så hukk av for GAVEPAKKET, det er så utrolig herlig å pakke ut noe som er fint pakket inn. Og siden det i nettbutikker føles som det mangler mennesker så får krøllen på sløyfa være en påminnelse om at vi er her..  alle tre!!