Et av våre mål som drivere av nettbutikken Kunstkolonialen er at du skal føle at der er folk der og vi vil være en nettbutikk hvor der er hjelp å få!

Dette løser vi på flere måter. Vi er tilgjengelige på sosiale medier og telefon nesten 24/7 og sender du en henvendelse på mail skal det ikke gå mange timene før du har fått et svar og ingen spørsmål regnes som uvesentlige!

Etter sommeren har vi også fått vårt eget utstillingsrom, noe som gjør at vi NESTEN føler oss som en butikk. At adressen vår er et industriområde uten snev av magi gjør at vi absolutt IKKE er en fysisk butikk, men vi kan ta imot kunder som skal hente varer på en hyggelig måte. Nå som vi skal ha fokus på julegaver i de neste ukene kan det jo være at du har lyst til å ta en titt!

Ønsker du å besøke oss MÅ du avtale dette på forhånd, så vi vet at vi har tid til deg. Ring 37273750 for å avtale.

For venninnegjenger, syklubber, lag og forreninger kan vi åpne på kveldstid om det er ønskelig. Da kan dere få se og ta på varene og hilse på oss i samme slengen. 

Førstemann til mølla prinsippet gjelder for det vil ikke være ubegrenset antall kvelder å ta av. Du kan også sende en mail på hei@kunstkolonialen.no med ditt ønske. 

1 kommentar

  • Kari Borgen: January 03, 2022
    Author image

    Hei på deg ! kjøpte et par Svarte briller av deg for ei stund siden,kjempeflotte og goder ,men plutselig sprakk innfatningen ! Kan sende bilde for jeg har ikke kvitering. Kari Borgen

Legg igjen en kommentar