gavekort

Hvorfor er det smart å gi bort et gavekort?

Stort sett alle butikker og virksomheter som selger produkter som passer som gaver har også gavekort som et alternativ. Så dette er ikke noe som er enestående hos oss! Men la oss se litt på hvorfor det kan være en god ide å velge et gavekort framfor en fysisk ting til for eksempel jul.

gavekort

I et samfunn hvor mange har det aller meste og vel så det er det ikke lett å finne en ting å gi bort som passer perfekt. Ønskelistene blir mer og mer detaljerte nettopp fordi vi ofte selv kjøper det vi trenger og venter ikke helt til jul med å se om vi får et ønske oppfylt eller ei. Dette gjelder så vidt jeg kan forstå både barn og voksne og for å slå et lite slag for bærekraft så må vel gavekort sies å være smart. 

Kunstkolonialens gavekort er selvfølgelig digitalt eller elektronisk om det er lettere å forstå. Det betyr at når du kjøper det så kommer det på mail til deg og du sender det videre til den som skal få det. Altså kreves det ikke gavepapir og heller ikke bånd og frakt og alt det andre som hører pakker til. 

Vårt gavekort har ingen utløpsdato og det kan brukes litt etter litt om den heldige mottakeren ikke ønsker å bruke hele summen med en gang!

Det aller beste er at den du ønsker å glede kan plukke nettopp det som gjør vedkommende glad! 

Så tenk G A V E K O R T når du skal tenke både julegaver og andre gaver i år!

gavekort

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar