julegave

Ønskelistene har forandret seg gjennom årenes løp og desto bedre vi har fått det, desto vanskeligere har det blitt å skrive lister. For på en ønskeliste bør det jo stå noe en ikke har…noe en trenger eller ønsker seg bare fordi en ikke har det!


I 2022 tror jeg ALLE har “fred på jord” på toppen av listen. Det er et ønske vi på Kunstkolonialen ikke kan ta ansvar for at skal gå i oppfyllelse, MEN vi ønsker det akkurat like mye som deg. 


Jeg har egentlig lyst til å skrive at du skal bruke minst mulig penger på julegaver i år for å gi deg trøst og ta bort press. MEN der er en masse butikker og små bedrifter (som vår) som er avhengige av kunder og som trenger omsetning for at hjulene skal gå rundt…så dette er en spennende dans. Det er arbeidsplasser overalt og alt henger så tett sammen. 


Når det er sagt så vet vi jo at dette stemmer: 


“Den største gleden du kan ha det er å gjøre andre glad!!”


Å gi bort noe er en nydelig følelse, nesten bedre enn å ta imot for noen. Gode følelser trenger vi masse av i vinter, DERFOR blir julegaver viktige i år også! Du kan gjerne lage de selv og de trenger IKKE koste masse penger. Tanken bak er det aller viktigste når det kommer til stykke. 


Hos oss på Kunstkolonialen har vi en klar tanke om at årets julegave bør gi varme i tillegg til glede. Derfor har vi fyllt opp ekstra med ull og fine varme plagg. Vi fører veldig lite interiør og julepynt, det finner du hos mange andre. Hos oss finner du pulser, skjerf, luer, hansker, sokker, ull klær til voksen og baby i tillegg til velværeprodukter, smarte verktøy for å ta vare på klærne, vesker og lommebøker, smykker, fargerike sjal og bittelitt bøker med lokal tilknytning. Er du ikke så glad i å pakke inn, gjør vi den jobben etter alle kunstens regler og setter lappen på for deg. Bor du i Oslo og pakka skal til Bergen er det ikke noe problem, da kan den reise rett dit uten å måtte innom deg! OG hvis du er usikker på hva du skal gi er et gavekort en utmerket julegave ide!


Vi hjelper de som ikke er så trygge på netthandel, og vil du komme til oss i Kristiansand er det bare å lage en avtale på 37273750 så finner vi et tidspunkt som du kan komme innom oss. 


Det som blir aller viktigst denne julen blir allikevel ikke de fysiske gavene! Det blir å ta godt vare på hverandre og være snille og kjærlige selv om en ikke nødvendigvis ser verden gjennom de samme brillene. ALLE trenger et smil og nesten ALLE blir glad for en klem. Begge disse “gavene” er gratis og de kan deles ut i det uendelige. 


Kos deg de neste to månedene. Ikke vær irritert for at noen av de små lokale nisjebutikkene lager juleutstilling for tidlig…vi gjør alle hva vi kan for å få ting best mulig til. God førjulstid!


Klem fra Trine

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar