Er det noe de fleste er enige om for tiden så er det at synet av et fly setter i gang drømmene om alle steder det frister å reise til!

For å ta bilder og vise fram veskene fra Hippi Grace og Depeche var det derfor helt naturlig å velge Kristiansand Lufthavn Kjevik som spot!

Vi har valgt å ta inn noen fine weekend bager fra Depeche til deg som mangler akkurat det..eller som trenger noe å ønske deg til jul!! Julegavetips med andre ord!

3 in 1

 

Hippi Grace New York er en perfekt veske til både jobb og reise med at den står på knotter og har glidelås i toppen som lukker den og hindrer at ting faller ut når du skal legge den opp i hylla. 

I tillegg til disse to som er nevnt har vi små skinnpunger i skikkelig colormehappy-farger, mobilvesker, skinn-nett og vesker i de fleste fasonger og størrelser. Belte som matcher er også en fin gaveide. Hansker kommer også om kort tid. 

 

Høststrikk er også på plass i nettbutikken og vi har valgt ut deilige lune gensere så du kan kose deg selv om det blir kjøligere. Skjerf er en sikker vinner, lett å ha med i veska og ta på hvis du sitter i trekk eller bare kjenner at du vil ha noe over skuldrene. 

pia x 3

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar