sommer på sørlandet

Hva skjer i Kunstkolonialen i sommer?


Som du sikkert har skjønt er nettbutikken vår åpen 24 timer i døgnet! 

Og ikke nok med det, vi har åpent 7 dager i uka også!

Hvordan blir sommeren da tro?


Hvis du ikke kjenner oss så godt kan du lese blogginnlegget som heter Litt Kunstkolonial-historie , der får du blant annet vite hvorfor vi har et litt underlig navn. 


Her får du noen tips til hvordan du kan utnytte oss i sommer!


  • Besøk oss! Vi har kontorer, lager og et koselig showrom. Det er her vi har de gode klærne til dere damene!! Prøverommet står klart og du kan betale med Vipps eller kort. Adressen er Rigedalen 37, Kristiansand og du MÅ avtale på forhånd!

  • Handle på nett! Akkurat som før har vi åpent både sent og tidlig. Det eneste som kan skje er at det tar litt lengre tid å få varene. Litt ferieavvikling skjer innimellom!

  • Venninnekveld! Kanskje mer med tanke på høsten, men Janne bor ikke langt unna våre lokaler og åpner gjerne på kveldstid hvis dere er noen stykker og det passer.

  • Inspirasjonskveld! Vi har testet alt fra 5-14 damer som har fått en liten times inspirasjon av Trine først og så fått hjelp til å finne noe fint! 14 er litt mange, men 5-7 er helt perfekt! Dette er nok også typisk en høst aktivitet som vi kan avtale, det er bare å ta kontakt om dato. 

  • Har vi ferie? Både Janne, Natali og Trine tar litt ferie innimellom. Der er barn og familie å ta hensyn til, og vi har alle våre små og store sommer puslespill som skal legges. MEN vi har nettbutikken med oss “i lomma” så hvis du bare er litt tålmodig så skal du få hjelp så snart en av oss er “på vakt”

Som nisje nettbutikk elsker vi å ha god kontakt med kundene våre. Vi har ikke så mange merker som vi til gjengjeld kjenner svært godt og som vi vet du også kan bli glad i. 


Les gjerne om by basics HER og husk at dette merket bestiller vi fra flere ganger i måneden så din bestilling kan komme med i løpet av sommeren også. 


Været kan vi ikke få gjort noe med! Sol og regn vil forhåpentligvis fordele seg akkurat passe over det ganske land. Men husk at kjører du på E-18 forbi Kristiansand så er det bare å ringe 37273750 og sjekke om vi er på jobb og om det går an å svippe innom. Statens vegvesen ligger bare et par hundre meter fra oss. Ikke vær redd for å ringe!


GOD SOMMER!

sommer i sør

1 kommentar

  • Magnhild Berg 2670 Otta : June 26, 2023
    Author image

    E bruka str 54, har dere d? Handler hos zizzi da dei str påxxl passer til meg? Liker lin da dere har mye fint der. Bor i Gudbrandsdalen, litt langt å reise å prøve. ✋😀

Legg igjen en kommentar