gode klær til voksne damer

Kunstkolonialen vokser! 


Det er fantastisk og vi er super stolte og veldig takknemlige for alle som velger å følge oss og handle hos oss. I den forbindelse kom jeg på at det kanskje er det perfekte tidspunktet å bare fortelle bittelitt om hvem vi er.


Historien starter i 2014, da jeg (Trine) åpnet butikk i Lillesand, i noen fantastiske lokaler hvor det tidligere hadde vært kolonial. Siden jeg er gullsmed og skulle selge kunst i tillegg til smykker fant jeg på et nytt ord, nemlig kunstkolonial


Mellom 2014 og 2020 fikk vi mange fornøyde kunder og siden Lillesand er en typisk sommerby, var dette kunder fra hele landet. Våren 2020 ble butikklivet snudd på hodet, og vi valgte å nå ut til kunder via sosiale medier og livesendinger. NRK Sørlandet kom på besøk. Og i løpet av den våren mistet jeg leiekontrakten til lokalene. Jeg bestemte at det var perfekt å gi seg på topp og ta en pause ved Middelhavet! Men sånn gikk det ikke. 


Natali og Janne som begge jobbet i butikken var enige i at siden vi hadde funnet så mange fine kunder over hele landet burde vi starte nettbutikk! Og sånn ble Kunstkolonialen-navnet dratt videre, selv om vi nå hadde veldig lite kunst i sortimentet. Lærekurven var BRATT!


Men vi var i gang og siden såpass mange kunder aldri hadde vært hos oss i Lillesand, men fulgte oss på Facebook hadde vi en veldig god start. Vi har lyttet til både våre egne ideer og kundenes ønsker og er i dag etter ca. 2 og et halvt år ganske sikre på at det er “gode klær til voksne damer” vi driver med.


Natali har vært hjemme i mammapermisjon siden august 2022 og vi gleder oss til hun kommer delvis tilbake i løpet av våren 23. Janne er blitt ekspert på både det ene og det andre, og i og med at ingen av oss kunne noe som helst om nettbutikk før vi satset så er det all grunn til å feire oss selv. 


Det er oftest Janne du treffer på telefonen, og det er oftest hun som svarer på meldinger og mail. Mens det er jeg som tar bilder og sender live og finner på alt mulig som jeg tror kan være med på å løfte fram både gode varer og godt humør. 


Siden vi er så tett på kundene kan vi lytte og tilpasse butikken etter ønsker og behov. Vi opplever at det finnes ganske mange voksne damer som liker at det er mulig å kunne snakke med noen og få litt hjelp når de handler på nett. 


Zalando og dets like har lært opp kundene til at det er enkelt å sende ting tilbake (ikke bærekraftig) mens vi jobber for at våre kunder skal få riktig vare med det samme. Derfor har vi ofte dialog i forkant heller enn i etterkant. Det er så klart ikke mulig å unngå at noe blir feilsendt eller at en størrelse ikke passer og må byttes, men vi er stolte av vår kundeservice og vi får forståelse for at vi er en liten nisje nettbutikk som ikke har de samme musklene som gigantene! 


Sjekk gjerne våre fornøyde kunder på Trustpilot , det er jeg som svarer på anmeldelsene og jeg blir så glad av å lese dem. Tusen takk!


Veien videre er veldig spennende. Vi slår et slag for slow fashion og kundeservice fremfor billig-billig og bruk og kast. Vi selger gode plagg som kan vare i mange år hvis de blir behandlet med kjærlighet. Det at mye av det vi selger ikke nødvendigvis er trendy, men heller tidløst er med på å underbygge den tanken. Garderobe er noe du bygger, ikke noe du skal trenge å skifte ut hver sesong. 


Da har du litt bakgrunnshistorie om oss og tanken bak denne nettbutikken. Vi har vår egen Facebookgruppe og jeg sender stort sett live 3 av 4 søndager i måneden. 

Takk for at du følger oss. 
Beste hilsen Trine

colormehappy

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar