Læringskurven har vært bratt!

Mandagens pakker kom i retur på torsdag! ..Klikk&Hent har forvirra både deg og oss, så her må vi få til bedre rutiner. ..Vipps kom endelig på plass i går, så nå skal alle betalingsordninger fungere og når vi legger et par plankebiter under det ekstra pakkebordet så får vi god arbeidshøyde!

Vi var for kort til siden tre damer som var helt fremmede for Shopify og nå kan vi mye mer. Det er jo et lite puslespill å få alt til å henge sammen og kommunisere med rett sted, alt må stemme for at alt skal gå på skinner!

Tusen takk for tålmodigheten nå i starten <3

Det blir fra neste uke livesending hver onsdag kl. 12.00 i ca 30 min. Tanken bak det er at vi har et fast tidspunkt når du kan se meg og snakke med meg og få svar på ting du lurer på. Å holde sendingen såpass kort gjør at den er lettere å se igjennom i etterkant og jeg håper at det skal bli et fint treffpunkt. 

Det blir også "Ukens godbit" ETT produkt til ekstra god pris hver uke. For å få vite alt om det MÅ du være på epostlista vår. 

I tillegg vil de de neste ukene komme flere og flere varer i butikken, så det lønner seg å titte innom for å sjekke hva vi har fått lagt inn. I går kom en liten fargerik levering av Handedby som allerede ligger på plass. Vi bestillte kanskje litt få av hver, men trengte å sjekke hvordan lageret fungerer og hvor mye vi får plass til. Så det blir satt opp en ny bestilling hvis disse fremdeles frister. 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar