Høsten betyr ny sesong i Kunstkolonialen, selv om vi er veldig opptatt av å tilby klær som kan fungere hele året! 


Det er tykkere kvaliteter, mørkere farger og litt andre snitt. Når du bytter ut sandaler med boots, passer kanskje ikke linbuksa helt i looken. Men linskjorta vil jeg anbefale deg å bruke hele året, lin er utrolig godt for kroppen, les om det HER og det er særlig behagelig for alle damer som har ekstra god temperatur i kroppen!


I år har vi tatt inn flere skjørt enn tidligere. Et skjørt kan styles på så mange måter og pyntes opp eller ned etter det behovet du har. Love You strømpebuksene har vi hatt med oss i mange år og de er populære hos kundene våre hver sesong. Husk at for å slippe å få hull foran på tåa er det lurt å ha på ett par småsokker før du tar på strømpebuksa, da varer den lenger!

Hvorfor du trenger en leopard mønstret bukse i garderoben?

Høsten er tiden for å vise at du kan håndtere både kulde og stil på én gang – og hva sier "jeg har kontroll" bedre enn en bukse med leopardmønster? 

Det er praktisk talt den lille sorte for de modige! ;)

Enten du bare skal over til naboen, på kontoret eller ut på byen, vil denne buksen gjøre deg i godt humør! Den passer perfekt til alle de nøytrale plaggene du allerede har, og den gir deg akkurat den rette mengden energi til å takle både høstblader og høstblues! 

Når du ser gjennom garderoben din og rydder bort sommeren, kan du også fjerne nuppene på din favorittgenser, eller begynne å se etter en ny. Har du full oversikt over hva som kan brukes en sesong til, slipper du å gå på en smell og kjøpe noe du ikke trenger. Du får også et forsprang på resten av damene der ute, ved at du vet hva du trenger mens alle størrelser er tilgjengelige. Om noen måneder vil det være mer utplukket, og kanskje ikke mulig å skaffe mer.

Et skjerf løfter alltid antrekket og setter prikken over i-en. Lurt å se over dine gode gamle favoritter og gi dem litt kjærlighet, så ser du også klart hvor det mangler noe i din fargepalett. 

Vår erfaring er forresten at har du fått grått hår kan du begynne å bruke farger du før ikke trodde du kledde. Vi får en del spørsmål om kalde og varme farger og det er ikke alltid lett å svare på det. I tillegg vil lys, skjerm og det at du ser på et produkt via mobilen av og til forvrenge fargene. Men vi er nettbutikken med hjelpsomme damer, så ta kontakt om du lurer. 

Denne høsten får vi inn flere jakker enn i fjor, og de vi har valgt skal fungere selv om det regner! Vi vet jo at blanda vær er det det er mest av! En liten hatt og flere luer er selvsagt bestilt. 

Ponchoer og pulsvarmere er redningen når du ikke liker å fryse. Lett å vippe på og lett å låne bort.Ingen liker å se andre fryse! Disse er også veldig populære gaver!

Bubble Wool fra Bybasics ble lansert tidlig i sommer, men det er egentlig en høstnyhet og denne nye strukturen som jeg har skrevet om HER kan kombineres med glatt merinoull fra samme merke. 

100% merinoull som er tynn og lett, klør ikke og kommer i et hav av farger. Les om hvordan du kan være din egen klesdesigner HER , koster ikke ekstra…du må bare vente litt. 

Vi begynner å få en hel del gode designere blant våre faste kunder og det er Janne som hjelper med å sette opp din bestilling. 

Det nytter ikke å ønske seg sommer hele året når vi bor i Norge, så da finner vi heller alt det fantastiske med høsten og gleder oss over den!

1 kommentar

  • Berit Caspersen : August 15, 2024
    Author image

    Klærene fra Kunstkolonialen er helt supre har ikke andre klær. Alt matcher og kan komplimentere med litt nytt, supre blide damer alltid blide og hjelpsomme og tenk hvor fort det kommer i posten.
    Anbefaler til alle 👍❤️🌸🌺🌼

Legg igjen en kommentar