By Basics  sier: “say HELLO to our new MERINO BUBBLE WOOL ... 🤎


pure MERINO in an ABSTRACT structure JACQUARD knit ... INSPIRED by NATURE's surfaces

easy to LOVE 🤎 merino bubble wool - uniquely crafted with our ... signature merino wool”

Vi på Kunstkolonialen sier:  HURRA!!!

Som en av de første butikkene i Norge har vi gleden av å introdusere en helt ny og unik kolleksjon i 100% merinoull fra danske By Basics. Vi har tatt inn alle 7 fargene og ser fram til å mikse og matche med cardigans, kjoler, gensere, bukser, skjerf og pulsvanter, både med hverandre og med alt det andre fine vi har i nettbutikken denne våren. 


Du får valget mellom 3 størrelser. S, M og L betyr at er du fra XS til en liten M kan du velge S og er du en vanlig L til XXL. Trine kan bruke både S og M alt etter ønske om en oversized look. Plaggene har en unik struktur i strikken som gir følelsen av stretch. 


Før du vasker plagget ditt løsner du den lille reparasjonstråden som er festet til vaskeanvisningen og legger den på et lurt sted. Skulle du henge fast i ett eller annet og få et lite hull kan du enkelt fikse det og da blir du så glad. 


30 grader på ullprogram er anbefalt men husk at ull elsker å luftes, så ofte skal det ikke mer til enn det. 

 

Merinoull er vidunderlig mot huden og fantastisk for humøret! 

Vi tror av våre kunder vil ha stor glede av å få muligheten til å bli kjent med bubble wool kolleksjonen. Skulle det være tomt for den du ønsker deg så kan vi bestille til deg, det er jo det som er så smart! Da tar du bare kontakt med oss.

1 kommentar

  • Kari D. Westersø Bruun: May 01, 2024
    Author image

    Hva er prisen på denne genseren?

Legg igjen en kommentar