Vi som driver med nettbutikk har ikke muligheten til å male bakveggen i en ny farge, flytte på stativer og lage lekker vindusutstilling! Vi må pusse opp på en annen måte!


Så vi bytter TEMA som det heter! 


Kunstkolonialen har vært åpen i noe over 25.000 timer, der er egentlig ikke slitasje på noe som helst, men utviklingen skjer hurtig og vårt gamle utseende begynte smått å fuske, så nå skjer det!


Vårt motto består “gode klær til voksne damer” er det vi har fokus på og så finner vi litt tilbehør og kule ting som vi tror kan vekke din interesse og kjøpelyst. 


Hele konseptet er basert på tett kontakt med kundene, god service og mye humor!

Vi setter pris på alle de herlige tilbakemeldingene og er stolt over å ha kunder på godt over 80 som elsker å handle hos oss. Når det er sagt så dekker jo Janne, Natali og jeg et spenn på godt og vel 30 år. Vi leter etter tidløse, praktiske, klassiske og slitesterke klær som skal passe damer fra 20 til 100. Her kommer by basics og de fantastiske plaggene i 100% merinoull inn. De passer til alle og finnes til og med til baby og barn. 


Så da lar vi det stå til! Med litt hjelp skal vi gå fra gammelt til nytt tema i løpet av den siste dagen i juli! Så august kan bare komme og høstnyhetene 2023 blir presentert i nye “omgivelser”


Håper du liker vår nye look!

1 kommentar

  • Randi Johansen: August 17, 2023
    Author image

    Jeg har virkelig kost meg gjennom denne vår og sommer etter å ha blitt kjent med dere 3 fantastiske «salgsdamer». Innkjøpene mine har kanskje blitt noe flere enn jeg har gjort tidligere, men jeg har hele tiden vært fornøyd og etter hvert lært litt om størrelser osv. synes sommeren har gått litt for fort, det er nemlig mange klær jeg gjerne skulle brukt, men vi for håpe sommeren ennå ikke er over. Hilsen en 81 år «ung» dame

Legg igjen en kommentar