Januar startet med kaos for ganske mange, særlig på Sørlandet fikk vi mer snø enn vi hadde plass til. I skrivende stund står det en regnbue over Kunstkolonialen og snøen smelter. 

 

Hva skal vi finne på i 2024?

Vi skal selvfølgelig fortsette med mer av det vi gjorde i 2023, nemlig levere gode klær kjapt og riktig til voksne damer som setter pris på ærlighet. Det blir garantert mye moro, mange livesendinger, fine farger, nyheter og gode tips. 


I løpet av mai blir det fotoshoot i Frankrike! I en vakker rosehage i Provence skal linkjoler og sommerantrekk bli presentert. Du har kanskje hørt meg nevne at det er mulig å være med? Les mer HER hvis det frister.


Jeg har gjort det mer oversiktlig for deg å finne praktisk informasjon om pakker og frister. Du finner det i menyen under nyttig å vite! Her står det også litt om størrelser. Når nye varer kommer til oss på lageret følger det ikke med et skjema hvor det er oppgitt mål på alle plagg. Vi må selv måle og det kan ta litt tid. Finner du noe du savner mål på hjelper vi deg med det og får samtidig lagt det ut som info på plagget. 


Det har blitt mange pakkebokser etter hvert og vi vet at noen elsker det mens andre sliter med å bli venn med disse boksene som du trenger en app for å åpne. Vi hjelper etter beste evne og tror at disse boksene er kommet for å bli. Derfor er det kanskje viktigst at du får appen til å virke før du står foran boksen. Første gang er alltid den mest utfordrende. 


Klikk HER for å laste ned appen!


Om ikke appen er utfordrende er svindelmeldinger minst like ille. Vi har opplevd at kunder får meldinger fra Posten om at adressen ikke stemmer. Det er spam, Posten leverer ikke for oss og du vil derfor aldri få en melding fra Posten, men fra PostNord. Unngå å klikke på linker som virker rare. Ta heller kontakt med oss! Vi er jo nettbutikken hvor det er folk! 

Natali er blitt sporingsansvarlig og vi kaller henne ofte for Frøken Detektiv!


Janne er bybasics eksperten! Når du vil bestille noe helt spesielt fra dette vidunderlige danske merket er det Janne du tar kontakt med! Det koster ikke noe ekstra, det tar bare litt lengre tid! Les mer HER om hvordan du kan designe din egen garderobe!


Nå ble det mange linker å klikke på. Der er jeg, Trine, som sitter og vrir hjernen for å komme på nyttig innhold til deg. Det er også meg du ser på de fleste bildene. Jeg prøver alle klærne på og skriver tekster om hvordan jeg opplever dem på størrelse, feeling og glede. Klær skal ikke bare være praktiske og varme, de bør gi en god følelse til deg når du tar dem på deg for å vandre ut i verden. 


Vi har faktisk en YouTube kanal!! Det blir flere videoer der etterhvert!


Det beste med å jobbe i Kunstkolonialen er den gode stemningen på kontoret og alle de fine kundemøtene, både på telefon og fysisk. Takk til deg som tar deg tiden og bryet med å gi oss stjerner og fine anmeldelser på Trustpilot Det er fantastisk gøy å se at over 200 har gitt oss 5 stjerner og god omtale det siste året. Tusen hjertelig takk.

Solen står ikke lenger opp kl. 9.30!

I morgen står den opp 8.47!

Det går mot lysere dager og vår, uansett om snøen kan lage kaos fremover. 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar