Derfor er vi så glad i Handed By!

Paris Shopper er en praktisk bæreveske i en utrolig praktisk størrelse!

Denne håndflettede vesken gjør plastposer unødvendige, rett og slett!

Paris shopper er sterk og gir nok plass til dagligvarene dine, eller for en deilig dag på stranden. Den finnes i en rekke farger, som gjør at du kan du matche vesken med antrekket ditt eller interiøret. Fordi.. den er faktisk veldig grei til oppbevaring, og det er mange som bruker den til å ha strikketøyet i, aviser, barneleker, tomgods, badetøy, treningsutstyr eller som en genial piknik kurv!

Har du funnet andre bruksområder del det gjerne med oss! 

Produktene er av meget høy kvalitet.  Handed By tar et stort ansvar overfor sine håndverkere, og garanterer at hvert eneste produkt er etisk produsert. Det vil si ikke barnearbeid – tvert imot er de involvert i utdanning av arbeidernes barn. Ingen masseproduksjon på store fabrikker, men småskalaprosjekter med langsiktige personlige samarbeidsavtaler. I tillegg prøver Handed By å bruke så mange resirkulerte og bærekraftige materialer som mulig i sine kolleksjoner. 

Handed By design produkter er gjenkjennelig med den lille logoen med en hånd. Den symboliserer at alt de legger hendene på, er produsert etisk og garantert 100% fri for barnearbeid.

Enkel å rengjøre med vann.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar