Variasjon gir energi!

hei fra bak julestjerna

Etter å ha grublet litt på hvordan det er mulig å variere kontakten med kundene har jeg landet på at livesendingene våre skal være litt mer varierte.

Det betyr blant annet at onsdag 25. november skal jeg besøke Sjøløve  i Høvåg. Der har jeg aldri vært på besøk før ..så det blir gøy for både deg og meg. 

Onsdag 18. november bytter jeg ut live kl. 12 fra lageret med en-til-en-samtaler mellom 16 og 20. Fra akkurat samme plassen, nemlig Kunstkolonialens lager! Du booker en halvtime med meg og får min fulle oppmerksomhet og hjelp med alt du lurer på angående varene og hvordan du skal få kjøpt de. 

Hvis dette fungere blir det flere ettermiddager og kvelder. Blir jeg sittende på lageret og tvinne tommeltotter så har jeg i allefall gjort et forsøk. Det er jo nettopp det en må gjøre i disse tider...GJØRE DET, ikke bare tenke det. 

I tillegg kan jeg godt se for meg en julekveld med skikkelig julestemning i desember hvor ikke bare jeg men også Natali og Janne deltar og vi holder på i minst en time!

Så der har du planen! 

Superspent på om kalenderen fylles opp!! Klikk på BOOK NOW

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar