Det er ett døgn siden vi åpnet med et smell!

Livesending fra lageret var kjempegøy og vi hadde ikke så mange utfordringer som vi fryktet, bare litt spam og en rabattkode som ikke virket! Det aller meste gikk faktisk fint og vi er så stolte av butikken vi har bygget opp. 

Tatt i betraktning at vi ikke har gjort dette før og at vi har lært ekstremt mye på kort tid er tilbakemeldingene fantastiske! Tusen takk!!
Det som er sikkert er at vi kommer til å være under konstant utvikling og forandring. Og at vi lover å bli bedre og bedre!! For det første ønsker vi å tilpasse varene etter dine ønsker, for det andre ønsker vi å finne gøye kule ting som du ikke finner i så mange andre butikker, for det tredje blir det livesending hver onsdag kl. 12.00 fram mot jul og den blir på ca. 30 min så det er enkelt å se den i ettertid om du ikke kan være med live. Den blir på Facebook siden den blir liggende der og kan sees i etterkant. 
Så blir det "ukens godbit" hver torsdag!! For å få vite hva den er må du legge inn epostadressen din. Da vil du få to mail i uka og skulle det blir i overkant for deg, så melder du deg rett og slett av! Ingen av oss tar det personlig, vil vil bare at du skal være glad og fornøyd <3

Hvis du vil hjelpe oss å bli kjent vil vi elske at du deler oss på sosiale medier (takk til alle som allerede gjør det) Du kan bruke #kunstkolonialen og @kunstkolonialen så jeg kan finne bilder du legger ut. 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar