vårnytt

Farger! Vi trenger dem!

Et par ord fra Sørlandet en snøfattig februardag.

Dagen er snart to timer lenger enn rett før jul. Det merkes godt og det gir energi vi kjenner at vi gleder oss over. Nå planlegger vi fotoshoot for å ta noen fine bilder av vårnyhetene som sakte men sikkert pakkes opp og legges inn i "hyllene" våre. Det er lin og bomull, det er lyse delikate farger og tanken på solbriller og sandaler er vidunderlig. 
Et nytt merke hos oss er Lindform som har de skjønneste små vaser til en liten blomst. Friske blomster er viktig og det er ikke alltid at du trenger en stor bukett. Sett en liten vase med en fargerik tulipan på kjøkkenet eller badet og nyt at den står der og hilser på deg når du kommer inn. 
Wilhelmineskjerf i 3 nye print har vi også endelig fått inn. Alle tre i farger som skal kunne matche det meste av det vi har av topper, gensere og kjoler. Nå har vi også valgt å ta inn bukser slik at antrekket kan bli komplett. Merket heter Cero og buksen med navnet Magic Fit passer perfekt inn i vårt sortiment. 
Minner om at vi holder til i Kristiansand og har showrom som det er mulig å besøke. Det er bare å ta kontakt og avtale med oss så finner vi en tid som passer så vi kan hjelpe deg. 
37 27 37 50 // 41 10 46 55
trine natali janne

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar