En lang og tøff vinter var så vidt innom noe som minnet om våren før den gikk rett over i sommer her i sør!


Jeg vet at Norge er et langt land og at det fremdeles er snø både på topper og kanskje i hagen din… MEN vi er på vei mot juni!


Har du gått igjennom sommergarderoben? 

Var du flink til å vaske og brette det sommertøyet du er så glad i så du det ligger klar til å tas fram og brukes igjen?


Det er enkelte plagg som varer i årevis og så er det de plaggene som egentlig bare tåler en sesong, sånn som hvite t-skjorter for eksempel. Der hender det at man trenger et par nye. På samme måte som truser og små sokker er forbruksvare. 


Men når det kommer til sommerkjoler er vi på Kunstkolonialen opptatt av at du skal kunne ha glede av kjolen eller kjolene dine sommer etter sommer. 


Med en hatt på hodet og akkurat det du trenger i et nett fra Handed By kan du svinse av sted i solen og smile til verden. Hvis du er skapt med formfulle lår kan det være et nyttig tips å ha på en hotpants, for da gnisser de ikke mot hverandre i varmen. 


Om det skulle komme en regnskur beholder du humøret med en sammenleggbar paraply i den fargen du er aller mest glad i. Og for å stanse trekk har vi et så klart en masse flott skjerf i flere størrelser og kvaliteter. 


Så enten det er vår eller sommer der du er, håper jeg du koser deg. Ta deg tid til de små pustepausene. Det er i pausene du legger merke til fuglesangen og det er ved å finne roen som virkelig nyter årstiden. 


Klem fra Trine

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar