Trine pakker kofferten for å nyte to uker i Sør Frankrike!


Jeg har planlagt hva jeg skal ha med i ett par uker! Mest for å kunne slippe stress. Når jeg sjekker været ser det ut til å bli mellom 23 og 27 grader på dagen og ned mot 16 om natten der jeg skal. Helt perfekt tenker jeg og trenger ikke ha med noe særlig ull. 


Det jeg har lært meg er å holde meg til et fåtall farger, sånn at det meste kan mikses og matches. Lin og bomull er vidunderlige kvaliteter som puster og er gode mot huden. Nettopp det som betyr noe for oss på Kunstkolonialen. Les mer om bomull og lin HER


Det er en ærlig sak at jeg handler stort sett alt jeg trenger i min egen butikk, derfor er det moro å se hvor lang listen blir når jeg fyller kofferten. Du finner den HER


Vi har gode klær til voksne damer og det er en god følelse å vite at det jeg tar med i kofferten er plagg som jeg føler meg vel i. Når nå luggen er klippet og neglene stelt så er det bare å passe på å rekke flyet som går ganske tidlig. 


Mine beste tips er “less is more”


Fra å være en “sikkerhetspakker” til å bli tilnærmet normal har det gått noen år. Jeg vil gjerne ha med meg hele garderoben…selvsagt vil jeg det! MEN så vet jeg jo at det er helt unødvendig, særlig når jeg bare skal nyte og ha det behagelig. Dette er ikke mer en jobb tur enn at jeg skal dele med deg på sosiale medier og ha en live sending på søndag 23.juni kl. 10. Jeg kan ikke ta helt fri, det ville vært kjedelig for oss alle sammen. 


Om jeg ruller klærne? Nei. Jeg vet at det skal være smart, men må visst lære det skikkelig, for jeg liker bedre å ha en liten stabel med alt. Tar visst litt mer plass, men det er godt å vite at jeg kan lære det hvis jeg vil. 


Når det kommer til sko har jeg med to forskjellige sandaler og reiser i hvite sneakers. Jeg elsker å gå barbeint og kommer til å gjøre det mest mulig. 


Jeg har med hatt og lese solbriller og badedrakt. Planlegger å nyte skyggen mest mulig samtidig som jeg får farge på både bein og armer ( og kanskje til og med magen)


Så da er det bare å satse på at kofferten følger meg på reisen og ikke tar en ekstra tur til ukjente destinasjoner og at jeg holder meg frisk og rask. Jeg gleder meg til å dele noen av opplevelsene med deg!


Følg med på InstagramFacebook og bli gjerne med i Kunstkolonialens venner

5 kommentarer

 • Heidi F. Rismoen: June 17, 2024
  Author image

  Riktig god tur. Kos deg masse🤓✈️

 • Ingunn Sædberg: June 17, 2024
  Author image

  Ønsker deg riktig god tur og god ferie, Trine. 🌞👒. Liker å følge deg på Live sendingene, men får ikke lenger Mail og har derfor gått glipp av flere sendinger.

 • Wenche N. Karlsen: June 17, 2024
  Author image

  Ønsker deg god tur og en fin Frankrike ferie! 🌼🌞 Kos deg! Liker veldig godt dine live sendinger! Du er flink 🤗😊

 • Gro Eriksen: June 17, 2024
  Author image

  Ha en flott ferie☀️👒og en deilig sommer🦋Du er ei herlig dame som det er gøy å følge.

 • Kari Borgersen: June 16, 2024
  Author image

  Det høres akkurat passe deilig ut,Trine ❣️Kos deg masse hos Maren,& nyyyyt ferie 👗👙👒🕶️🦋🐝🌞🌸🫶🏻Så «sees» vi på Live på søndag 👍🏼Klem Kari

Legg igjen en kommentar