Vi har alle vår egen komfortsone når det kommer til klær, men hva skjer når vi slipper kontrollen og lar noen andre kle oss opp? 

Det er nettopp det jeg skal oppleve under en livesending søndag 3. november kl. 13! Jeg skal ikke bare vise frem fantastiske antrekk fra hos Laila, men også la Laila og Gabi utfordre min stil ved å velge antrekk som jeg kanskje aldri ville plukket ut selv.

Jeg skal være modell for noen andre, og for meg er dette en liten reise ut av det trygge. Jeg innrømmer at jeg er bitte litt kontrollfreak og alle varene i Kunstkolonialen er jeg med å plukke ut! Når kunder sier “Trine, du kler jo alt du!” så stemmer ikke det helt i virkeligheten. Jeg vil dele noen refleksjoner om hvor viktig det kan være å våge å prøve noe nytt, spesielt når det gjelder stil og mote.


En livesending du ikke vil gå glipp av!

Laila og Gabi fra hos Laila har håndplukket antrekk som jeg skal ta på meg og vise frem!  Denne unike nisjebutikken har et fantastisk sortiment, som inkluderer alt fra klassiske plagg til mer vågale stiler. Dette blir en artig mulighet til å se og føle hvordan en ny stil kan oppleves på kroppen, og jeg lover deg at det blir både underholdende og inspirerende.


Hvorfor er det viktig å utfordre sin egen stil?

Vi kan lett bli sittende fast i den samme stilen år etter år. Det er trygt og komfortabelt, men kan også bli litt kjedelig. Selv er jeg en veldig trofast kunde i min egen butikk og har derfor ikke vært på shopping hos andre på mange år. Når Laila og Gabi tar over ansvaret for å kle meg opp gir jeg meg selv muligheten til å se meg selv på en ny måte. Kanskje finner jeg en stil som jeg ikke har vurdert før?

Det samme kan gjelde for deg. Når var sist du våget å prøve noe helt annet? Å la noen andre velge klær for deg kan gi deg et friskt perspektiv på hvordan du ser ut – og det kan være like viktig for selvtilliten som for stilen din. Den stemmen som sier “Nei dette er ikke meg” kan lett bli en kjedelig trygghet.


Bli med på moroa og få litt inspirasjon!

Livesendingen blir ikke bare en morsom opplevelse for meg, men også for deg! Jeg håper du vil bli med på reisen når Laila og jeg går live på Facebook og Instagram den 3. november kl. 13.00 (sendingen går gjennom Z hos Laila)

At to butikker velger å samarbeide om et stunt som dette er kanskje ikke så vanlig som det burde være. Vi satser på at dette er vinn vinn, og at begge butikkene blir oppdaget av flere. Vi fører ingen liker merker og har likt syn på raushet, derfor virker dette som en super ide. Husk det kommer aldri noen ting ut av en lukket hånd! 

Du vil få en unik mulighet til å se meg prøve nye stiler, høre mine tanker om hvordan det føles, og kanskje få litt inspirasjon til å prøve noe nytt selv. Laila vil fortelle om plaggene, mulighetene og helt sikkert lære meg noen stylingtips. 

Enten du er på jakt etter noe nytt til garderoben eller bare er nysgjerrig på hvordan jeg takler denne stilutfordringen, blir det garantert en livesending du ikke vil gå glipp av. 

Sett av tiden – og bli med på en inspirerende og artig time på en søndag!

Det blir også muligheter for å vinne premier, så sørg for å følge med fra start til slutt! 

Alle har en komfortsone, også jeg! Men jeg er helt trygg på at en erfaren dame som Laila som har drevet Arendals fineste butikk siden 2007 kommer til å passe på at jeg takler det.

Bli med på denne spennende opplevelsen. Hvem vet, kanskje vil du også bli inspirert til å prøve noe nytt neste gang du er i en fysisk butikk eller neste gang du sitter og ser på liveshopping. Ingen blir lei seg om du vil returnere varen, husk bare å ha en dialog med butikken før vi sender avsted noe til deg så vi er sikre på at du i alle fall får riktig størrelse. Dialog og målebånd er gull når en handler på nett.

Vi sees på Live søndag 3. november kl. 13!

ZhosLaila finner du HER  og Kunstkolonialen finner du HER

(Blir det en suksess skal du ikke se bort fra at det kan skje igjen.)

4 kommentarer

  • Kirsten Theresia Seim: October 18, 2024
    Author image

    Dette skal bli gøy å se på.

  • Unni: October 16, 2024
    Author image

    Så gøy! Jeg blir med, dette må jeg se :-)

  • Annie: October 16, 2024
    Author image

    Gleder meg veldig å se!

  • Else Rønnevig: October 16, 2024
    Author image

    Kjempe ide.
    Jeg gledermeg til å følge sendingen.
    Masse lykke til 🥰

Legg igjen en kommentar