Kunstkolonialen skal på tur!

Etter en travel høst slår vi sammen litt jobb med mye kos og flyr til Oslo på juletur! Det er ingenting som slår en natt på hotell, god frokost og vandring i julepyntede gater som et avbrekk fra den daglige jobben i nettbutikken. 


La meg få sagt med det samme at det betyr at kontor og lager er stengt torsdag 30. november og fredag 1. desember og at bestillinger blir sendt av sted først på mandag 4. desember. Vi elsker jo å være kjappe med leveringen, men nå skal vi altså ha litt fri. 


Hva skal jeg ha i kofferten?


Som en evig “sikkerhetspakker” har jeg øvde meg de siste årene på å pakke smart og lett. Vi har vel alle kommet hjem og registrert at vi har slept rundt på en god del som ikke ble brukt og som vi bare kunne latt være hjemme fra starten av. Det er en øvelse å pakke lett. 


Siden jeg kjøper alle klær på Kunstkolonialen blir det jo en fornøyelse å vise deg hva jeg har tenkt å pakke.

Jeg har sjekket værmeldingen og det ligger an til å bli kaldt oppholdsvær. En ullkåpe fra noen år tilbake danner utgangspunkt for alt jeg skal ha med. Den har ruter i brunt beige og med noen mørke striper og litt oransje eller gyllent. Vanskelig å forklare, men følger du oss på sosiale medier så vil du nok få sett den. 


Farge paletten min blir brun, sort og hvit. Kanskje med innslag av oransje…har ikke helt bestemt meg. Men det er lurt å starte planleggingen noen dager før avreise, da har man tid til å skaffe den strømpebuksen som mangler eller bruke tid på å lete etter akkurat det skjerfet som passer perfekt til. Jeg pakker noen få smykker og et par innesko. Jeg elsker å kle meg lagvis, så jeg kan alltid takle litt for varmt eller litt vel kaldt og da er en cardigan perfekt!  


Toalettsaker er blitt enklere med årene for meg. Stone Soap Spa og Frid Cosmetics er det som fyller toalettmappen. Jeg skal ha med en liten veske så jeg til mobil og lipgloss og alltid to lesebriller i en liten TURpung for sikkerhets skyld. 


Jeg tar med lue, hansker og minst to skjerf. Når jeg skal ned til hotellfrokost er jeg ekstra glad i å gå med en løs storskjorte, umulig å si hvorfor, men jeg liker å slappe av når jeg spiser hotellfrokost og da kan jeg ikke gå rundt og holde inn magen!


Så da er det ganske godt gjennomtenkt dette. Jeg har laget en samling av alt sammen som du finner HER for inspirasjonens skyld. 


God styling til håret, pinsett og en ansiktsmaske finner jeg også plass til, en vet jo aldri!


Så da er det bare å si god reise! Jeg skal dele noen av opplevelsene med deg på både Facebook og Instagram. Neste livesending er 10.desember og da har vi også julemarked hvis du har lyst til å komme innom oss.

Men først OSLO! Skriv gjerne forslag til hva vi bør få med oss i kommentarfeltet!

 

Klem fra Trine

1 kommentar

  • Vigdis Valentinsen: November 28, 2023
    Author image

    Kos dere masse, sikkert fortjent 🎄

Legg igjen en kommentar