DONA NOBIS PACEM er latin og betyr "Gi oss Fred"


2023 er over om få timer og jeg er ganske sikker på at vi bare kunne få oppfylt ett eneste ønske i 2024 så er fred på jord det som ligger alle på hjertet. 


Livet er skjørt og det er hver dag en balanse mellom hva man ønsker å gjøre noe med og hva man faktisk kan gjøre noe med. Jeg tror at det starter med hver og en av oss. 


Kunstkolonialen er arbeidsplassen til tre damer! Og vi er et godt eksempel på at man kan lage seg en god og trivelig arbeidsplass. Med respekt og omsorg tar vi en dag etter en dag, en uke etter en uke og plutselig er det gått et helt år. De dagene som var er historie og i dagene som kommer ligger mulighetene. 2024 blir like spennende for oss som for alle som driver butikk for tiden, men vi har troen på at vårt konsept er et godt og solid et. Det består nemlig av sånne som deg!


Kundene våre er helt unike. Derfor vil vi ønske hver og en som finner veien til dette blogginnlegget alt godt for året som kommer. Jeg legger ved en liten video jeg tok av min søster i en vakker kirke i Syd Frankrike som vi besøkte i julen. De latinske ordene Dona Nobis Pacem betyr nettopp “Gi oss Fred” og enkelheten i fremføringen er så vakker. Godt nytt år fine flotte kunden vår! På vegne av Janne og Natali ønsker jeg deg et 2024 som oppfyller dine bønner og dine ønsker. 


Klikk HER for å se og lytte

Klem fra Trine

2 kommentarer

 • Tone Christensen Figved : January 07, 2024
  Author image

  Godt nytt år!
  For en nydelig sang, var det din søster som sang? Måtte verden snart bli et fredeligere sted. De to krigene vi har nært oss er så grusomme. Så mange barn…. det er nesten så man ikke orker å tenke på det. 🕊❤️

 • Tone Britt Myreng : January 04, 2024
  Author image

  Godt nytt år 🎉 og takk for vakker sang! 🌺

Legg igjen en kommentar