August er kjølig luft om morgenen, tilbake til rutinene og for mange en god følelse av å gå inn i en ny årstid!

Hva er din favoritt blant årstidene?

Vi tre på bildet...Janne, Trine og Natali elsker at vi har sesonger og at de forskjellige årstidene gir oss nye utfordringer og ny energi!
Denne høsten skal vi feire at nettbutikken er et år, vi skal friste med julegaver og vi åpner en internasjonal avdeling som skal shippe varene våre til USA, Canada og Australia! 

Sommer går over til høst!

Sommeren i Sør var fantastisk og vi takker for at du som kunde ikke glemte oss helt bort. Vi er veldig fornøyd med at det var god handel og vi konstanterer at livesendinger på søndag kl.10 er så populært at fortsetter med det framover. I allefall alle de søndagene Trine kan ;)

Bildet er tatt foran Oslo Rådhus! 

Vi var nettopp hos fire av våre leverandører for å finne fine klær, skjerf, hansker, vesker og andre artikler som vi tror vil kunne glede deg. Når disse varene etter hvert kommer så husk at vi fremdeles er for en liten nisje nettbutikk å regne, så noe vil vi gå tom for og noe vil vi klare å skaffe mer av!! Vi vet at mange starter jakten på gode julegaver tidlig og her er vi på ballen for deg.
Følg med i sosiale medier og på søndagsliven!
Står du på mailinglista vår får du en liten oppdatering hver lørdagsmorgen. Står du IKKE på den lista kan du enkelt melde deg på nederst på siden her. Du kan melde deg av igjen uten at vi blir lei oss om det ikke er noe for deg.
Janne, Trine og Natali

1 kommentar

  • Randi Nilstad: October 01, 2021
    Author image

    Ønsker oppdateringer

Legg igjen en kommentar