11.11.1993 kom de på i Kina at single mennesker burde få sin helt egne dag!

På Nanjing universitet ble det arrangert Bachelor's Day fordi kina har som følge av sin ettbarns politikk kommet i en ugrei situasjon med for få kvinner til for mange menn. 


Denne dagen har blitt en offentlig fridag i Kina med tanken om at single skal finne hverandre og i løpet av de siste årene har dagen spredd seg til resten av verden som den største shoppingdagen på nett. Alibaba som er kjent for mange også her i Norge satte i 2017 rekord 

gjennom sin mobilapp Alipay med 256,000 transaksjoner per sekund på denne dagen. Galskapen er større enn både Black friday og Cyber Monday i USA og trenden er overhode ikke bærekraftig. 


Vi i Kunstkolonialen ser på Singles Day med et skråblikk og har ingen supertilbud på denne dagen bare fantastiske varer! 


Om vi skulle trekke fram et eneste produkt så må det være å kjøpe en time med Trine og ta et bad i sjøen!

Vi ønsker å drive en solid og artig nettbutikk som skal være her i årene framover. Superkampanjer, supertilbud og superrabatter graver bort grunnen for små nisje nettbutikker og fysiske sådanne. Og ingen av oss ønsker vel egentlig å sitte igjen med bare gigantene i Kina og USA å handle fra?

Vi vil ha mangfold, gode varer og ikke minst personlig service. Vi vil ha levende sentrum i byene og unike nettbutikker hvor du føler det er folk og hvor det er hjelp å få. 

La oss heller se på 11.11 som lykketall!


I følge Numerologen er Tallet 11/2 er et mestertall. Det er et symmetrisk tall og er det første av mestertallene. Tallet er er intuitivt, kunstnerisk, avslører høyere sannheter, romantisk, politisk, religiøs, evangelist, spirituell, bevisst og transformerende. Svært inspirerende og sprudlende energi. Unikt perspektiv og tenkemåte som kan fremkalle ny bevissthet. Kilden til inspirasjon.


Så om du er singel og vil feire deg selv, eller om du tror at datoen i seg selv er så magisk at du finner din match akkurat på torsdag den 11 .november så heier vi på deg! 


ALLE single er velkommen i vår butikk 365 dager i året!

Vil du dele oss med en hyggelig person du kjenner kan du bruke dette blogginnlegget som en unnskyldning. Send det sammen med et smil og en liten hilsen. Det kan verken single eller alle de andre få nok av!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar