Hvorfor selger Kunstkolonialen salt?


Da butikken lå på bryggekanten i Lillesand og het Harald Fjeldal Kunstkolonial solgte vi både salt og krydder, som hadde fin innpakning og en god historie knyttet til seg. Det var en artig måte å drive “kolonial” på og produktene var supre som gaver. 


Så ble vi nettbutikk med fokus på klær! Krydder hos oss ble mer i form av farger og fargenavn og i år har Tif Tiffy en nydelig gråbeige farge som heter Grey Salt. Der starter denne salt-historien. 

grey salt

 

Vi har våre lokaler i et kontorfelleskap, og spiser lunch sammen med flere andre firmaer. Det er sosialt og hyggelig og det hender vi snakker jobb selvfølgelig. Noen driver med med reklame, noen med vannrensing, noen med emaljeprodukter og noen med SALT


Benjamin driver nemlig www.vikingsalt.no som sier på sin nettside, Rik på farger og smak! Det ville være for dumt å la sjansen gå fra seg når han sa ja til oss!


Vi driver med farger og alle liker litt salt i maten!


Derfor selger Kunstkolonialen nå salt. 


Vikingsalt er et norsk gourmetflaksalt kun bestående av havets naturlige næringsstoffer. Vi er fornøyd med å endelig ha et produkt som passer like bra til menn som til damer! 

... vi lover å følge opp med gode oppskrifter!

Søris som er blått! Nordis er grønt!

Begge disse inneholder bølgende blå og grønne næringsstoffer fra mikroalgen Spirulina.

Saltet får frem det aller beste i maten, og gjør din favorittrett litt mer spennende!

Litt historikk fra Wikipediat: Salt, NaCl, har gjennom historien vært viktig, særlig som konserveringsmiddel for mat. Tidligere problemer med masseproduksjon kombinert med stort forbruk har vært medvirkende til at verdien på salt har vært svært høy. Det engelske ordet salary, lønning", kommer av at arbeidere tidligere er blitt betalt i nettopp salt. 

Kjente uttrykk som handler om salt:

“Ta det med en klype salt”, “Strø salt i såret” og “Å ha til salt i grøten.”

Vi liker salt på maten og så liker vi å ha et produkt i nettbutikken med en gøy historie knyttet bak. Hyggelig gaveartikkel er det også!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar