Våren er tid for rydding...på så mange måter!


Vi rydder ikke bare i garasjen og hagen, vi finner fram det deilige sommertøyet og rydder vekk de mørke tykke vinterklærne.

Noen sliter ut en sesong så lett som bare det og må finne noen nye fine ting til garderoben. Mens andre bruker klær med forsiktighet og pakker en sesong pent sammen for å finne den fram igjen neste år. 


På Kunstkolonialen har vi mot denne sommeren flere kjoler og bukser enn tidligere. Vi har forsiktig økt vårt utvalg og tilpasser det kundene våre så godt vi kan. Det som er helt sikkert er at stell og vedlikehold gjør det hyggeligere å ta fram de plaggene du elsker. 


Enkelt verktøy som kan gjøre denne jobben litt lettere er steamer og nuppefjerner i tillegg til gode vaskemidler og noe så enkelt som en flekkfjerner. Husk at å lufte klærne ofte er tilstrekkelig da vask sliter mer enn en skulle tro. 


Sommergarderoben i år bør inneholde en hvit bukse og en stripete genser, en deilig linkjole og et fargerikt skjerf. Husk å tilføre huden masse fuktighet etter en dag i sola så føler du deg vel i hva det måtte være. 


Og et lite tips til slutt, hvis du ikke er glad i den vanlige myggsprayen har vi et nydelig lite produkt fra Stone Soap Spa som heter putespray, den inneholder lavendel og nellik, dufter som mygg, knott og flått hater! Vi har fått gode tilbakemeldinger fra kunder som sier at de bruker denne sprayen på både seg selv og dyrene sine med stor suksess. Det denne sprayen egentlig er designet for er å lage litt hotellfølelse på soverommet. Denne putesprayen med eterisk olje av lavendel og nellik har en beroligende duft og er effektiv mot støvmidd. 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar