Noen ganger må en ut på reise for å ha det ekstra gøy!

...og ingen sa jo at en trenger å reise så langt!

Vi har savnet bryggekanten i Lillesand!

Hva er ikke da mer naturlig enn å ta med hele familien på utflukt og fylle på med både energi og bilder. 
Det er ikke sikkert du kjenner oss fra før og trenger en bitteliten presentasjon av trekløveret, så her har du oss!
JANNE til venstre i bildet under jobber 100% i Kunstkolonialen, er nettbutikksjef og den som alltid har en oversikt over hvor vi befinner oss i terrenget! Hun har allsidig erfaring fra både helse og restaurantbransjen og det er ofte henne du snakker med på telefonen. Hun er mor til tvillingjentene Sofia og Johanna og hvis du noen gang var innom oss da butikken lå i Lillesand så traff du nok Janne for jobbet hun i flere år på Harald Fjeldal Kunstkolonial og kjenner mange av de trofaste kundene veldig godt!
NATALI til høyre i bildet over er yngst i flokken og hun har absolutt mye å si for hvordan vi fremstår på nett! Det er hun som tar de fleste bildene og med sitt blikk for detaljer er vi vi veldig glad for å ha henne på lag! Natali er gullsmed og jobber en dag i uka på eget verksted, men du vil ofte få svar på spørsmålet ditt midt på natta...for hun er ikke alltid så flink til å legge seg tidlig! Hun er mor til Arian og har vært en del av Harald Fjeldal Kunstkolonial siden 2015. Hun er en solstråle og et vidunderlig ungt pust som det er en glede å være sammen med på jobb!
TRINE (det er jeg som skriver) er den som spreller mest og som fant opp ordet KUNSTKOLONIAL i 2014! Så hvis du googler akkurat det ordet og klikker på bilder vil du nok få opp mye rart. Trine er den eldste i flokken og det er hun som er på sosiale medier og har de villeste påfunnene. Trine er utdannet gullsmed og produserte Wilhelminesmykker til et stort antall gullsmedbutikker i Norge i mange år. Kanskje du har et i smykkeskrinet ditt, sjekk om det er stemplet TWR... Trine er lykkelig stemor til Maximilian som for lengst er voksen og hun har hatt labradorer i over 30 år. Hunden Alf var et kjært medlem av Kunstkolonialen helt fram til februar i år, da måtte han reise fra oss og han er dypt savnet. Men vi har mange bilder og mange minner om han og til de som lurer så kommer det nok  ikke en etterfølger med det første.
Trine skal nemlig ut og reise! For i tillegg til å jobbe med Kunstkolonialen er hun nemlig happyguide!

LILLESAND 

..dette skulle jo være et reisebrev!

Lillesand ligger 30 min fra Kristiansand hvor Kunstkolonialen nå har kontor og lager. Det er en kort reise og vi vet at mange reiser til Lillesand om sommeren for å spise is!! 
MEN Lillesand er fin hele året! Det er en liten og oversiktlig by som ligger helt inntil sjøen med butikker og restauranter langs bryggene og med et lys du blir lykkelig av. Hvis en skal tenke på to farger når en snakker om Lillesand så er det BLÅTT og HVITT og når hav og himmel går i ett spiller årstiden ingen rolle! De fantastiske soloppgangene om vinteren og Saltholmen fyr badet i kveldssol om sommeren kan ta pusten fra deg!
Nysgjerrig på den vakreste hvite perlen langs Sørlandskysten? Velkommen på besøk!

4 kommentarer

 • Grete: June 02, 2021
  Author image

  Har fulgt med dere lenge,men ikke fra begynnelsen.Har handlet endel hos dere som jeg er veldig fornøyd med.Egentlig får jeg “lyst på ALT” når Trine viser hva dere har.Gleder meg alltid til live sendingene(mannen min liker det også)Ønsker dere en fin 1.Mai og ei fin helg.

 • Mona Gulbrandsen: June 02, 2021
  Author image

  Det er så mye fint dere har.er så synd at dere ikke er i Tr-heim da.heier på dere.jeg liker brillene å mye annet.mvh mona

 • Turid Austrheim: June 02, 2021
  Author image

  Godt å se en fargerik og glad gjeng på tur og med så mange venner dere har tatt med gladgjeng🎉🐿🦩🦜🐠🐡🐞🪲😍🙋‍♀️

 • Monika Mathisen: June 02, 2021
  Author image

  Fantastiske damer som byr på seg selv, og for en service😊

Legg igjen en kommentar