I år skal vi lage påskemoro på en ny måte!
Jeg har 60 egg i kjøleskapet!!
Men du bor jo alene, Trine, hvorfor har du det?
Fordi jeg er et JA-menneske og sa JA til to skoleklasser som samler inn penger til Polen tur. I tillegg har jeg boden full av toalettpapir av samme grunn. Jeg liker å støtte dem som trenger det.
Når det er sagt er det eggene det haster med, jeg trenger gode oppskrifter med egg sånn at jeg får brukt dem opp, og da kom jeg på at vi kan ha det litt gøy i påsken!
Så jeg har laget en plan.
Det blir live-sendinger, premier og påskemoro!
I tillegg sender jeg ut en PDF mot slutten av påsken med 5 favorittoppskrifter til ALLE som står på e-postlisten vår. Har du lyst å vinne premie og få oppskrifter? Da trenger jeg epostadressen din og favorittoppskriften din med egg!
Hva skal du gjøre for å vinne påske premie og få PDF med Trines favorittoppskrifter?
- Hvis du allerede får mail fra oss er du med !!! (gå til punkt 4)
- Din e-postadresse er ditt lodd for å vinne påske premie!
- Legg inn adressen HER og gå inn på din egen mail for å bekrefte at du ønsker å få e-post fra oss.
- Del din favorittoppskrift på Kunstkolonialens venner og/eller i kommentarfeltet under denne bloggen.
- Nyt påsken og vent i spenning på trekning og PDF!
Etter påske vil ALLE på mail lista får en PDF med de 5 oppskriftene som jeg brukte opp alle eggene på. I tillegg vil vi trekke 5 heldige vinnere av en nyttig, god og fin påskepremie !!
Vi har et helt spesielt forhold til kundene våre. Det har bare blitt sånn fordi vi tok med oss mange av dere fra den fysiske butikken og over på nett. Vi satser rett og slett på å fortsette å jobbe på denne måten. God kommunikasjon gjør handleopplevelsen bedre for både deg og oss. Du mottar riktigst mulig vare og vi slipper unødvendige returer. Janne hjelper de som ikke føler seg bekvemme med netthandel, så de bare kan vippse. Og vi ser at live sendinger er vårt vindu mot verden og kundene på en gøy og nyttig måte.
Så da er det bare å dele dette blogg innlegget med noen du kjenner! For det er på den måten vi når ut til nye voksne damer som leter etter gode klær på!
Vil du se våre påsketilbud kan du klikke HER
..og Simba! Vi gleder oss til å lage spennende retter med egg i hele påsken!
Klikk på bildet så kommer du til min egen podcast og en episode som heter GULROTKAKE! Laget med egg den også ;)
Enkel og kjempegod eplekake:
3 egg
1kopp sukker
1ss vann
1 kopp hv.mel
1 ts bakepulver
Epler, sukker og kanel.
Pisk egg og sukker til eggedosis.
Bland forsiktig i hv.mel og bakepulver og vann. Legg epler i formen med sukker og kanel. Stek kaken i ca 200gr i 20-25 min. Blir saftig og god eplekake.
Enkel og khempegod eplekake:
3 egg
1kopp sukker
1ss vann
1 kopp hv.mel
1 ts bakepulver
Epler, sukker og kanel.
Pisk egg og sukker til eggedosis.
Bland forsiktig i hv.mel og bakepulver og vann. Legg epler i formen med sukker og kanel. Stek kaken i ca 200gr i 20-25 min. Blir saftig og god eplekake.
Waleskringle 125gram hvetemel 1/4liter vann 125gram smør 4 egg.
Kok opp vann og smør,ha i mel og et egg om gangen til passelig deig.Deigen skal være glatt og legge utover. Trykk med sveiva her og der så det ikke er helt slett. Sett den i kald ovn. Du må ikke titte i ovnen før den er ferdig.Da vil den falle sammen.Stekes til den er lysebrun.I allefall i 3 kvarter på 175 grader.Melisglasur på toppen
Med diabetes (regulert med kosthold nå) er det enkelte ting som hvetemel og farin som jeg ikke kan ha, derfor har jeg en lavkarbo livsstil/ kosthold.
Denne er lett å lage og er god!;
https://spisogspar.blogg.no/1502701751_dagnes_mattips_omelettrull_lavkarbo.html
SPAGETTI CARBONARA
(til 2 personer)
En rask og velsmakende rett fra det italienske kjøkken. 🌞🌿🌞
Ingredienser:
300 g spagetti
200 g pancetta i skiver eller bacon
3 ss olivenolje
2 egg
100 g parmesan
Salt og nykvernet pepper
Tilberedning:
Skjær pancettaen i biter, og stek den i en varm stekepanne med litt olje. Visp eggene i en skål og tilsett pepper og revet parmesan.
Kok opp lettsaltet vann i en gryte og kok spagettien al dente. Hell av vannet og legg spagettien tilbake i gryten.
Sett gryten på platen på svak varme, og hell vispede egg over spagettien.
Rør raskt i blandingen slik at eggene bare stivner akkurat rundt spagettien uten at det blir som eggerøre. Strø over pancettaen (baconet), litt parmesan og krydre med salt og pepper.
Server i en skål eller på tallerkener mens pastaen fremdeles er varm og herlig kremaktig. Noen gode rundstykker, focaccia eller et annet godt brød smaker også fortreffelig til. 🥚🧀🥖🥓🍜🌱😋😋
God påske 🐥😎🌞
Legg igjen en kommentar