Det er vi, Janne, Natali og Trine som driver denne nettbutikken!

Det vil være en av oss eller kanskje alle tre du kommer i kontakt med når du blir kunde og trenger hjelp eller har spørsmål om noe. 

janne

Janne er butikksjef og by basics eksperten!

Hun er den som er på kontoret hver eneste dag og som du med stor sannsynlighet treffer på telefonen og på mail. Hun er 49 år, mor til tvillingjenter på 9 og hun elsker når det er mye å gjøre! Janne har en drøm om at vi en gang i tiden skal begynne å selge sko, men vi er ikke kommet dit ennå. Foreløpig er det "gode klær til voksne damer" som har fokus!

Natali

Natali er 31 og dermed den yngste av oss tre!

Hun er på kontoret to dager i uken, siden hun fikk barn nummer to for bare ett år siden.

Du vil ofte finne hennes hyggelige meldinger sammen med Twist og silkepapir når du åpner pakken fra Kunstkolonialen. Hun er super på detaljer, løper ofte rundt med målebånd for å sjekke størrelsen på klær for kunder og hjelper Trine med å poste på sosiale medier. Hun er utdannet gullsmed og du finner smykkene hennes i nettbutikken. 

Trine

Dette er Trine!

Trine er født i 1962 og det er henne du ser på de aller fleste bildene i nettbutikken. Stort sett alle klær er innom hennes “kvalitetssjekk” og dette får du høre om på de faste søndag-livesendingene på Facebook. Trine er kreativ, tenker stadig ut nye ideer og selv om hun også holder på med sitt eget prosjekt Wilhelminesuniverse er Kunstkolonialen en veldig viktig del av livet hennes. 

Harald Fjeldal Kunstkolonial startet som hennes drømmeprosjekt i 2014, da hun åpnet butikk i Lillesands fineste lokale, på bryggekanten rett foran Rådhuset.

Det var fram til sommeren 2020 hennes “andre hjem”. Da omstendighetene ville at døren ble lukket for godt i august var veien kort til å starte nettbutikk. Sammen med Natali og Janne som begge jobbet i Lillesand fram til siste åpningsdag, ble Kunstkolonialen as stiftet, med lokaler i Kristiansand og Shopify som netthandlesplattform.

Vi tok med oss de fantastiske kundene fra den fysiske butikken og har siden 20.september 2020 hatt mye moro og super vekst. Vi har sendt ut ca 15.000 Twist på disse årene for at ALLE skal finne en liten godbit i pakken! 


Vi har blitt nettbutikken “hvor der er folk” ! Nettbutikken hvor de som er usikre på å handle på nett kan få hjelp og føle seg trygge. Dette er det helt tydelig mange som setter pris på og vi snakker rett som det er med kunder på telefonen. 


Fra å være "god på gaver siden 2014" har vi byttet til slagordet "Gode klær til voksne damer"  det siste året. Vi gleder oss til å presentere noen av de nye slagordene som våre kunder har bidratt med i forbindelse med vårt tre års jubileum. 


Som nettbutikk er det en utfordring å vokse, så det hender at vi går tom for enkelte plagg som vi ikke kunne forutse at mange ønsket seg. Våre 3 hovedmerker er alle danske. Vi har et godt samarbeid med dem alle sammen for å fylle på med riktige varer til rett tid. Tif Tiffy, by basics og Cero-Etage i tillegg til Sneaky Fox og Kvitfjell. Vårt mål er at du skal finne et helt antrekk hos oss i tillegg til at du skal kunne bygge garderoben din i ditt eget tempo med gode klær som tåler både bruk og vask. 


Vi har et lite prøverom og vi tar imot kunder etter avtale i våre lokaler på Rige Industriområde i Kristiansand. Det er selvfølgelig alltid best når en kan prøve klær på. Vil du samle en liten venninnegjeng tar vi imot grupper etter avtale på kveldstid også. Ta kontakt så lager vi en plan!


Hjertelig velkommen til oss på nett og i lokalene.

 

Kontaktinformasjon finner du nederst på siden. 

2 kommentarer

  • Kirsten Cronblad: September 19, 2023
    Author image

    Er imponert av klesmotene dere viser. Vil gjerne høre og se mer fra dere .

  • Randi Johansen: September 19, 2023
    Author image

    Jeg er så glad for å ha blitt kjent med dere i vår. Det har vært veldig gøy med Trine sine «show» og fantastiske salgstalent. Man blir paralysert til å handle og det man opplever ved mottagelsen av innkjøpene er at de er akkurat slik Trine har publisert. Glad i dere alle tre.

Legg igjen en kommentar