Høstnytt 2022

Selv om det kan bli fine sommerdager i august er vi på vei mot kjøligere dager.

høstnytt 2022

Ord som høstnytt og høstnyheter dukker opp overalt og vi blir inspirert av lun strikk, jordfarger og tykkere kvaliteter.

Selv om du slett ikke trenger et nytt skjerf er det lett å la seg friste.

For ofte er det ikke mer enn et nytt skjerf som skal til for å få følelsen av at en er litt ny. Vi på Kunstkolonialen liker at sesongene skifter. Vi er nok skrudd sammen akkurat på samme måte som kundene våre. Vi elsker følelsen av noe nytt og ubrukt, noe med en ny farge eller fasong og noe som gjør at vi får et løft og føler oss fine. 

Du skal ikke trenge å fornye hele garderoben hver sesong.

Det er et forbruk vi vet gir bismak i munnen. Men å lete etter gode plagg som tåler bruk, som du blir glad i og som gir deg energi og glede, det skal vi bidra til at du kan finne. 

Vi har vokser sakte men sikkert. I starten trodde vi at vi skulle ha minimalt med klær og heller en god del interiør og gaveartikler. Nå ser vi at klær fungerer veldig fint hos oss og våger å ta inn mer i høst enn vi gjorde i fjor. 

Klærne skal være lette å forstå. De skal har en overkommelig pris og vi har forskjellige kvaliteter. By Basics med 100% merinoull er et dansk merke og det samme er Tif Tiffy som leverer klær i blanding kvalitet. Det skal være litt for noen og enhver og vi gleder oss til å finne ett eller to merker til som utfyller det vi har. 

Så da sparker vi i gang høsten med en herlig levering fra Tif Tiffy!  

 

3 kommentarer

 • Grete: October 27, 2022
  Author image

  Nydelig den genseren med glidelås :)
  Å den beige vesten Trine hadde på seg :)

 • Torunn: October 27, 2022
  Author image

  Synes dere har mye fint med beskrivelser – funksjonelle kvalitetsklær m.m. for voksne ungdommelige damer !

 • Grete: August 26, 2022
  Author image

  Lekker den grove genseren

Legg igjen en kommentar