Ikke nok med at sola gjemmer seg mer enn om sommeren, så har november nesten blitt synonymt med ordet BLACK!

 

Vi har Black Friday, Black Weekend, Black Week og for enkelte nettbutikker Black Month!


…det er sånn det har blitt fordi flere og flere vil selge mer og mer. Julehandelen har for mange butikker flyttet fra desember til november, noe som igjen fører til at vi nå ser julebrus og kakemenn i massevis. Mange kunder, meg selv inkludert, rister på hodet og blir frustrerte. 


Kunstkolonialen er fremdeles for en liten nisjenettbutikk å regne, selv om vi stadig får nye kunder, og hele tiden snakker med nye hyggelige damer på telefonen er vi ennå ikke en stor butikk. Vi regner oss som en nettbutikk hvor der er folk, og hvor vi selger gode klær til voksne damer! Vi har i år landet på at alt som har med BLACK å gjøre kan de andre butikkene ta seg av. Våre varer er kurante, gode varer som er nye og fine. Det vi kommer til å gjøre for deg som kunde er å lage en overraskelse på fredag 24.november som vi håper vil falle i smak. 


Vi brenner for butikken vår og jobber målrettet for at den skal være liv laga i fremtiden også. Vi har ikke som de store gigantene massive kapitalkrefter i ryggen, disse gigantene driver butikk på en måte som kan ta knekken på de små, derfor melder vi oss ikke på denne dansen i år. 


Håper du som kunden vår har forståelse for hvordan vi styrer skuta, og jeg vil benytte anledningen til å takke for at du velger oss gang på gang. Vi setter stor pris på deg. 


Trine

4 kommentarer

 • Torunn Gamst: October 29, 2023
  Author image

  Det høres fornuftig ut at dere ikke hiver dere på karusellen med Black November.
  Stå på slik dere bruker, det er en sann fryd å følge dere.
  Klem til dere alle tre – dere er superflinke.

 • Ingebjørg Refsnes: October 29, 2023
  Author image

  Flott at de ikkje blir med på «black» ditt og datt!
  Stå på!

 • Berit: October 29, 2023
  Author image

  Er så fornøyd med tøyet fra dere, alt passer sammen med gammelt tøy og nytt fra dere. Må tenke litt for og sette sammen, men så gøy og gå i klesskapet ta frem det man skal ha av tøy😀 da alt kan kombineres.
  Jeg fikk høre fra en bekjent du er alltid så moderne kledd. Og det er takket være dere😃 Men jeg tenkte det skulle hete Moderne klær for en voksen dame. Klærene fra dere må jo være moderne ( selv om jeg tenker klassisk) Når en på 47 år sier jeg er moderne i klærene. Blir hos dere jeg klem ❤️

 • Randi Johansen: October 27, 2023
  Author image

  Takker dere for et fantastisk møte med denne butikken. Dere har en gøyal måte å presentere varene på, vi får nesten lyst til å bestille alt. Man skal ha en god kontroll på seg selv og ikke bli «bankerott». Gleder meg til nye ting, lykke til med høst og vinter

Legg igjen en kommentar