kom mai du skjønne milde

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og det er på tide å tenke på garderoben for den varme årstiden.

Selv om det kan være fristende å velge lette og luftige plagg, er det viktig å huske på at været ikke alltid er like stabilt. Derfor er det lurt å velge klær som passer til både sol og regn, varme og kjølige dager.

Mai er en måned hvor været kan være ganske uforutsigbart. Det kan være varmt og solfylt en dag, og kaldt og regnfullt den neste. Derfor er det lurt å ha klær som kan tilpasses de skiftende forholdene. 

Ull er en av de beste materialene for å holde varmen, selv når det er fuktig og kaldt ute. Ullgensere og -jakker er derfor et must i garderoben for voksne damer i mai. Ull er også et naturlig materiale som puster godt, så det vil ikke føles klamt eller ubehagelig på varme dager.

Lin er en annen favoritt når det gjelder sommerklær. Dette materialet er lett og luftig, og passer perfekt på varme dager. Lin er også et materiale som blir mykere og mer behagelig jo mer det brukes og vaskes. En linbluse eller -kjole vil derfor bli en favoritt i garderoben som varer lenge.

Bomull er et annet materiale som er godt egnet for sommerklær. Det er mykt og behagelig mot huden, og puster godt. Kombiner bomull med ull og lin så vil du alltid være i godt humør. Velg gjerne plagg med blomstermønster eller sterke farger som gir en følelse av glede og optimisme.

Uansett hva slags klær du velger å gå for i mai, er det viktig å velge plagg som passer din personlige stil og smak. Kle deg slik du føler deg komfortabel og trygg, og nyt sommermånedene med stil og glede!

Vi på Kunstkolonialen hjelper deg med å finne dine favoritter og bygge en garderobe som du kan ha glede av i mange år. 

1 kommentar

  • Torunn: May 04, 2023
    Author image

    Ja, ull året rundt!

Legg igjen en kommentar