sommerfølelsen

Juni er plutselig over, og vi står med begge beina i JULI!! 

Blå himmel og blått hav står høyt på ønskelisten når det er ferietid. Siden Norge er et langt land pleier været ofte å variere ganske betraktelig. Når jeg skriver dette blogginnlegget befinner jeg meg på Sørlandet og mine betraktninger er preget av sommerværet her. Det er sol i dag og det var pøsregn i går!


Jeg bader hele året og det å hoppe i sjøen når det er 20 grader og ingen brennmaneter er en luksus jeg nyter i år som faktisk er ganske sjelden. Noen liker best å sitte på land, andre vil bare fiske og atter andre liker fart og spenning på sjøen! Siden Lillesand er min by, er jeg mest vant til sørlandssommeren. 


Men jeg har et favorittsted til, nemlig Valdres! Å gå i fjellet har jeg ikke fått gjort på lenge og det ligger et savn der, så da er det vel opp til meg å gjøre noe med det!

På Kunstkolonialen er det aktivitet hele sommeren!

Den gangen vi startet nettbutikken tenkte vi nok ikke over at det å ta en lang ferie er umulig når butikken er åpen 24/7. Det blir et lite puslespill for å passe på at vi både får tatt oss litt fri, og får avgårde varene. I skrivende stund har Janne en liten ferie, mens Natali og jeg følger opp kundene. 


Sommersalget er i full gang med 40% på en masse fine ting! Siden vi går mer og mer over fra å være en gavebutikk, til å bli en butikk med “gode klær til voksne damer” finner du litt av hvert på salg. Klikk HER og se om noe frister.


Merket by basics er holdt helt utenfor alt som heter rabatt. Slowfashion er den optimale måten å selge klær på, hvor vi kan bestille ett eneste plagg til en eneste kunde, i akkurat den farge og størrelse som kunden ønsker seg.Våre kunder er villige til å vente 4-6 uker på en spesialbestilling og det koster IKKE noe ekstra. 


Sommeren er ikke like varm over alt og de deilige plaggene i 100% merinoull er absolutt aktuelle nå også. Striper gir en maritim "look" og når sola går ned er det ingenting som slår ull!


Lin er perfekt i varmen. Dette materialet er lett og luftig, og passer perfekt på varme dager. Lin er også et materiale som blir mykere og mer behagelig jo mer det brukes og vaskes. En linbluse eller -kjole vil derfor bli en favoritt i garderoben som varer lenge.


Sommerfølelsen finnes mange steder. Hvis du også jobber en del i sommer, så må du huske at ved å ta av skoene og gå litt på en plen, eller sette beina i en bøtte med kaldt vann er med på å gi deg pauser som er gull verd.

Sommerhilsen fra Trine

1 kommentar

  • Bjørg-Solveig Hauge Varhaug : July 11, 2023
    Author image

    God sommer og velfortjent ferie til 3 av Sørlandets herligste damer😀🌸🦋

Legg igjen en kommentar