Endelig er juni her, og med den kommer den etterlengtede sommeren!

Det er tiden for solfylte dager, blå himmel, blomstrende enger og varme kvelder. Det er tiden for norske jordbær!! Det er tiden for å nyte livet og skape minner uansett vær, for vi vet jo at det vil være skiftende, så vi satser på å omfavne det vi får.

Hos oss skal alle voksne damer finne gode klær!

For skogseventyreren:

Når du tar turen inn i skogens grønne stillhet, vil våre luftige sommer plagg gi deg den komforten du trenger. Tenk lette t-skjorter i bomull som lar huden puste, perfekt for piknik i gresset eller en rolig vandring langs en sti langt borte fra støy og mas. Og ikke glem solhatten, designet for å gi deg litt skygge selv når sola varmer mest.

For sjøentusiasten:

Om du er av typen som elsker å tilbringe sommerdagene i båt, har vi klær som kombinerer stil og funksjonalitet. Våre behagelige plagg er både svale og elegante, ideelle for en dag på de blå bølgene. Kombiner med et fargerikt skjerf i tilfelle stiv kuling, og du er klar for en eventyrdag på sjøen.

For strandløven:

Ingenting sier sommer som å gå barbeint på svaberg og sandstrand, lete etter småkrabber og bli solbrent på ryggen.. Vi har sommerkjoler og kaftaner som du enkelt kan trekke over badetøyet. Legg til en smart sommerhatt for å beskytte ansiktet mot solen, og du er klar for en dag med avslapning og moro.

Uansett hva sommerdagene bringer, er et smil det beste tilbehøret. Og med våre nøye utvalgte sommerklær kan du være sikker på at du både ser bra ut og føler deg fantastisk, enten du er på tur i skogen, på sjøen, eller bare nyter en rolig dag i hagen.

Så kom og besøk vår nettbutikk, hvor du kan utforske alle våre nyankomster og finne dine nye sommerfavoritter. La oss hjelpe deg med å skape den perfekte sommergarderoben, full av friske farger, behagelige stoffer og en touch av Sørlandsidyll.

Nyt sommeren, smil stort og ta vare på de små øyeblikkene som gjør denne tiden av året så spesiell.

Solskinns hilsener fra oss 3!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar