Kaffekortet ditt er et fordelsprogram!

Har du lagt merke til at veldig mange butikker, både fysiske og nettbaserte, velger å ha en kundeklubb, gi medlemsfordeler eller invitere deg med i et fordelsprogram? 

Stempelkort med den åttende eller tiende gratis, plastkort du må vise fram i kassa, et system der du oppgir telefonnummer eller helautomatiske fordeler som i Trumf, bare for å nevne noen du kanskje kjenner eller har hørt om.


Det har blitt mer og mer vanlig å få spørsmålet: Er du med i kundeklubben vår? før du skal betale. Med sånne klubber følger små eller store fordeler og du kan benytte dem eller la være. Den åttende kaffen gratis hvis du har klart å ha passe på kortet er gøy. Penger tilbake som i Trumf er mange ekstra glad i, det føles litt som sparing når en overfører noen hundrelapper til konto innimellom eller kan handle en vare med fordeler. 


Det ligger mye arbeid og ressurser i disse programmene nettopp fordi de gir fordeler til både butikk og kunde. Det kan jo bli litt mange klubber og kort og systemer å holde styr på etterhvert. Og det er ikke bare for en liten nettbutikk å rekke opp hånda og si: Kan vi få være med i Trumf, for det virker som kundene elsker Trippel Trumf? Der er døra stengt. Men hos myWorld er døra åpen!


myWorld er fordelsprogrammet som er utformet med tanke på nisjebutikkene, de små restaurantene og nettbutikker som Kunstkolonialen. I en tid når alle priser går opp og det blir viktigere og viktigere å tenke over hvor en handler, er vi veldig happy over å være blant de 220 første bedriftene i Norge som tilbyr kunden både cashback, altså penger tilbake hver gang og shopping points for deals, altså poeng som kan brukes på handel hos oss eller en av de andre butikkene i myWorld. 


Enkel og gratis registrering. Egne app som er oversiktlig og gøy å bruke. Fordeler hos flere og flere butikker og restauranter som alle trenger kunder for å drive. Å drive handel uten kunder er like kjedelig som å ha lyst på noe nytt uten å ha penger. Alle brikkene må være på plass. Kunden ønsker koselige butikker, med hyggelig betjening og gode varer. Butikkene ønsker nok kunder som kjøper det de har på lager så de kan kjøpe inn mer og drive enda bedre butikk. 


Kunstkolonialen er ingen stor nettbutikk, men vi er opptatt av å være så gode som mulig på mest mulig. Vi selger gode klær til voksne damer og tar ofte en prat med kunden FØR vi sender varene, bare for å være sikker på at det blir riktigst mulig. På den måten slipper vi unødvendig retur og mest mulig korrekt valg av størrelse. 

Nå kan du bli med i fordelsprogrammet vårt hvis du har lyst. Penger tilbake ved hvert kjøp er for de fleste veldig velkomment og interessant. 


myWorld har eget nyhetsbrev så du kan få informasjon om nye butikker som kommer til og gode tilbud på noe du kanskje er på jakt etter. Vi vil ikke at folk skal kjøpe mest mulig, vi vil at folk skal kjøpe riktigst mulig. Det er vinn-vinn og best for samfunnet! 


Nå i desember har myWorld en egen JULEKALENDER, og i en av lukene finner du Kunstkolonialen. Du må bare svare på et spørsmål (jeg vet du kan svaret på) og så er du med i trekningen av et gavekort på 1000,- fra oss i tillegg til en spennende hovedpremie som avsløres på Julaften. 

TO TRINN FOR Å BLI MED!

1. Gratis registrering klikk HER

2. Bli deretter med i julekalenderen ved å klikke HER


Det er gratis å registrere seg og det er gratis å delta i julekalenderen hvor Kunstkolonialen er med med et gavekort på 1000,- 

Kalenderen er ikke i regi av Kunstkolonialen, men av myWorld og det er mange artige premierer å vinne. Lykke til!

Svar på spørsmålet fra overskriften er altså som følger: Fordi mange kunder liker det, mange andre butikker har det og vi ønsker både å beholde kundene våre og få nye kunder som alle blir begeistret for varene og fordelene.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar