Vi hjelper deg gjerne hvis du er i tvil. 💚

Det er mye bedre å ta en denne kommunikasjonen på forhånd så du får riktig størrelse helst på første forsøk. Da slipper vi med færrest mulig forsendelser og minst mulig stress. 

 

Før du tar kontakt kan det være fint om du vet dine egne mål.

Slik måler du: Bruk et mykt målebånd og mål direkte på kroppen ikke utenpå klærne. 

Byste måles under armene og rundt kroppen der bysten er størst.

Midje måles rett under navlen…IKKE hold pusten! ❤️

Hofte måles over det bredeste partiet ditt.


Våre bukser har veldig god stretch. Liker du at buksa sitter stramt kan du ofte gå ned en størrelse. Benlengde står på buksemodellene. 


Din beinlengde måles på innsiden av benet fra skrittet og ned til gulvet. 

størrelser

Våre 3 merker sender ikke ut egen størrelses guide til hver sesong. Derfor har vi satt opp en veiledende guide for deg her. Hvis du handler for første gang og ikke vet hvilken størrelse du skal velge kan dette skjemaet gi deg litt hjelp. 


Men husk at noen plagg er romslige og noen er tettsittende, derfor vil dette bare være en veiledning. Trenger du ytterligere hjelp er det bare å ta kontakt. 


Bukser

Vi har 34-48 i de fleste modellene på lager. Noen modeller går opp til 54, de vil da være merker med det inne på varen og så bestiller vi til deg. 


By Basics

har vi egen katalog på og her sender vi 2-3 bestillinger i måneden, så hvis du ønsker å legge inn en ordre tar Janne imot den og sørger for at den kommer med. Ventetid på ull er 4-6 uker og på lin og bomull løpende måned pluss 8 uker.

Trine som er modell på de aller fleste bildene har nesten alltid på seg M eller 38 hun er 163 høy og veier ca 69 kilo. Hun bruker bh i 75EE og har stort sett godt humør 🤓

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar