Her kommer en liten enkel oversikt over noen av merkene, så du kan ta dine valg basert på kunnskap. Alle varer er merket med produksjonsland, du finner det på den lille lappen inni, eller på esken. Vi elsker å hjelpe våre kunder med å velge både riktig produkt og riktig størrelse, på den måten blir det minst mulig frem og tilbake med posten.


Kunstkolonialen har vi tatt et bevisst valg når det kommer til antallet merker. Vi ønsker å satse på en miks av få gode merker. Siden vi lytter til kundene våre er vi hele tiden på jakt etter en del spesifikke plagg. Med litt tid og tålmodighet “knar” vi miksen vår etter beste evne. Gode klær til voksne damer er et perfekt mantra. Det kan dukke opp et nytt merke innimellom, men de faste store tre er Tif Tiffy, By basics og Cero-Etage!


Vi skulle gjerne hatt flere norske merker vi, men det har ikke vært mulig. Derfor har vi havnet hos danskene og er veldig glad for de tre hovedmerkene våre som alle sammen er danske. 


TIF TIFFY ble grunnlagt i 2007 i Herning, Danmark, av Kirsten Frandsen, med Ole Kousgaard som ble med i selskapet i 2012. Selskapet bygger på mer enn 50 års erfaring innen mote- og tekstilindustrien. TIF TIFFY-produkter kan kjøpes i flere land verden over, med planer om å ekspandere til flere markeder. TIF TIFFYs virksomhet bygger på tre kjerneverdier: design, kvalitet og bærekraft. Produktene er designet for å være moderne og tidløse, med bruk av høykvalitetsstoffer som er naturlige, bærekraftige eller håndlagde. Alle produkter er designet og utviklet i Danmark og hovedsakelig produsert innenfor EU, det vil si Danmark, Polen og Portugal. TIF TIFFY streber etter å gi kvinner komfort og selvtillit ved å tilby kvalitetsprodukter som gjør at de føler seg klare til å erobre verden.



By basics har en 360° etisk tilnærming, med fokus på lidenskap, etisk tankegang, håndverk og design. De velger råmaterialer fra et etisk og miljømessig perspektiv, og deres produksjon er mulesing-fri og kontrolleres nøye for å sikre gode arbeidsforhold. Produktene er laget på bestilling for å redusere avfall og overproduksjon. De har produksjonsanlegg i Polen og Portugal, og ansatte får konkurransedyktig lønn og respekt. Deres mål er å finne de beste løsningene og behandle mennesker, dyr og planeten på best mulig måte.


Cero & Etage  består av tre merkevarer, kjent for kvalitetsbukser og funksjonelle ytterklær. I 2014 ble Lundgaard med, og de lager nå også skjorter, kjoler og topper med fokus på bærekraft. Designteamet henter inspirasjon globalt og tolker det til skandinavisk stil. Selskapet eksporterer ca. 70 % av omsetningen til Skandinavia, Europa, USA og Canada. Selskapet eies i dag av Carin Lundgaard, og Claus H. Mikkelsen, som leder selskapet med et profesjonelt og entusiastisk team fra hjemstedet i Stilling. Klærne blir produsert i Italia,Tyrkia og Kina.


Wilhelmine skjerf er vårt helt egne konsept. Skjerfene er designet av Trine Wilhelmine Rønnevig og de blir produsert i India. 


Oscalito er helt italiensk og all produksjon foregår i Italia.


Sneaky Fox er dansk og produserer i Danmark og Latvia.


Handed by blir produsert i Vietnam og Kina


Stone Soap Spa blir produsert i Thailand


Vi skal passe på å gjøre det enda mer synlig for deg hvor produktene blir produsert og håper du ser at vi satser på veletablerte firmaer som eies og drives av dedikerte mennesker. Ved å jobbe sammen med få leverandører og utnytte det de har å by på, er vårt håp at miksen blir god og resultatet ut til deg som kunde blir det beste. 


Gode klær til voksne damer!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar