Godt nytt år og takk for det gamle!

Kunstkolonialen er en romjul eldre og nå vi legger planer for en spennende vår. Hos oss vil du fortsette å finne fine og friske farger, myke og deilige kvaliteter, nyttige og praktiske gaver. Vi fortsetter å lete etter produkter som gjør både deg og oss glad og som er så fornuftige og bærekraftige som mulig. 


Det er damer som deg vi ønsker å serve. Det gjør vi med aktivt å være tilstede på både Facebook og Instagram. Når du følger oss skal du få en blanding av gode tips, noe å le av og en oversikt over hva vi har å by på. Vår Facebook gruppe heter Kunstkolonialens venner bli gjerne med i den. Tilbakemeldinger mottas med stor takk og skulle det være noe som har krølla seg så ta det endelig opp med oss så vi kan få en sjans til å rette det opp.Det er kun på den måten vi kan forbedre oss.


Januar er fin! Sola har snudd og det blir garantert lysere. Det MÅ først være vinter før det kan bli vår! Men vi får inn vårvarer allerede nå og de kan du se når Trine sender live (nesten) hver søndag kl.10 fremover. Planen er tre sendinger og en fri ;) Forandringer kan forekomme og da er det veldig lurt å være på vår epostliste. Får du ikke allerede mail legger du inn din mail HER (skroll ned til du ser et felt for epost)


Takk for et fantastisk 2021. Uten deg ingen Kunstkolonial…det har vært sagt før men en god ting kan ikke sies ofte nok og det er sånn det er. Takk for at du heier og deler og bidrar så vi føler at der er folk der! Akkurat som vi ønsker å være nettbutikken hvor der er folk tilstede og hjelp å få! Hurra for oss!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar