Det eneste som er konstant er forandringen heter det! 

...enten blir det mer eller så blir det mindre! Enten blir det verre eller så blir det bedre! Hva skal vi si om Black Week egentlig? Er det bare å la humla suse?

hva skal vi gjøre med Black week

På de seks årene med fysisk butikk har det for Kunstkolonialens del skjedd følgende:

JA så gøy vi slenger oss med...oi det er moro å selge på SALG!! Kundene blir kjempeglad for å få handle julegaver på tilbud!! Oi det ble ikke så mye igjen til faste utgifter...NEI hvor blir det av julegavehandelen??

Vi har vært både for og imot og de siste par årene markert med Nisjebutikkensdag og fokus på opplevelse, god service og kundepleie i stedet for SALG SALG! 

I år har vi nettbutikk og verden er preget av COVID19 så dette blir en jul utenom normalen helt garantert!! 

MEN Black Week bølger fram uansett og har vi bestemt oss for å kalle en spade for en spade...nå skal du få høre vår plan:

Vi kaller det JULEGAVEUKA og gir deg ETT godt tilbud hver dag fra søndag 22. til fredag 27. november.

For å få tilbudet må du passe på at vi har din epost adresse...for disse tilbudene går KUNN ut på mail. Alle liker "runde tall" så tilbudet er helt kurante og populære produkter (vi har jo ikke annet !) som vi har kuttet prisen ned til et rundt og fint tall!! Flere hundre kroner i avslag på de fleste tingene!

julegaveuka i stedet for black week

Er du usikker på om du har lagt inn din epostadresse?

Får du mail på søndager er alt i orden!

Får du ikke mail på søndager, men mener du har lagt den inn kan det være opp til flere ting: Du kan ha skrevet den feil..den kan ligge i søppelkassen eller den mappen som heter Reklame, eller noe annet mystisk kan ha skjedd. Da legger du den rett og slett inn en gang til før du eventuelt sender oss en mail så vi kan hjelpe deg. 

Så der har du planen! I bytte mot din mailadresse får du gode tilbud fra oss. De vil komme hver dag i denne siste uka i november og det er selvfølgelig ikken oe i veien for at du melder deg av igjen etterpå. Men jeg håper at du finner det såpass verdifullt at du blir med videre for den EGENTLIGE julehandelen starter jo etter Black Friday!

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar