..er noe vi IKKE er veldig opptatt av på Kunstkolonialen!


Hummerfiske er for spesielt interesserte, og en stor begivenhet for nettopp dem i dag den 1. oktober. Det vi er opptatt av er gode klær til damer i alle aldre, og særlig de voksne som elsker gode kvaliteter! Og den eneste linken jeg sånn sett finner mellom overskriften og Kunstkolonialen er merinoull. 


Du skjønner jeg leter ofte etter en fengende overskrift og noe litt artig å skrive om. Noen ganger kommer ideen bare seilende, sånn som i dag.. hummerfiske Trine, det kan du ha som overskrift. 


Jeg bor på en øy og må i båt hver gang jeg skal på land. Det gjelder å kle seg riktig for at den turen skal være en glede. Du husker vel det gode gamle uttrykket: Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær!?

Da jeg var liten var jeg av og til med mormor ut og trakk teinene. Hun var en ivrig hummerfisker nesten hele livet. Om hun hadde ull innerst fikk jeg aldri spurt om. Tenk så mange spørsmål jeg aldri stilte henne. Men hun rodde ut i den lille båten uansett hvor kaldt det var, så jeg tipper hun hadde ull innerst jeg! For Martha var en fornuftig mormor som visste mye om både å fryse og å kle seg!


Ull innerst er å anbefale i tiden fremover. Vi har aldri hatt større utvalg i deilige tynne topper i merinoull og i ull/silke kvalitet. Seamless Basic og Oscalito er ikke ment for fiskere, men for damer som deg og meg! Går du mye i skjørt og kjole har vi til og med mamelukk til deg. I tillegg kommer det store utvalget vi har av By Basics og de nye lune dunjakkene fra Etage. Skjerf, votter, luer og sokker finner du også flere av i år enn i fjor.

Fine gaver til de du er glad i og noen ganger til deg selv.


Skitt fiske!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar