stone soap spa

 

Har du tenkt på hva det er som gir den gode hotellfølelsen?


De fleste jeg kjenner liker å bo på hotell, meg selv inkludert. Om du er en av de som mener at borte er bra men hjemme er best, så kan du virkelig fortsette å lese. 


Hva er det som bidrar til hotellfølelsen?

Det kan selvfølgelig være utsikten og senga, frokosten og fjernkontrollen eller det kan ha noe med badet og duftene å gjøre. 


Vi er jo alle forskjellig men hvis vi nå går på badet, så er der forhåpentligvis store myke håndklær og godt varmt gulv. Har du bestilt rom med badekar kan du ta deg et luksusbad og er der bare dusj så holder det i massevis. 


Grand Hotel Terminus i Bergen dufter det av bergamot på alle bad, for der har produktene fra Stone Soap Spa flyttet inn. Det samme gjelder hos The Well spa-resort litt sør for Oslo, og kjenner jeg Kjetil bak Stone Soap Spa rett så er dette bare starten!


Men hva har det med ditt bad å gjøre?


Du kan få hotellfølelsen du også og løfte badet ditt opp med Stone Soap Spa. Alt du trenger er å bestemme deg for hvordan du vil ha det. Skal flaskene stå i dusjen eller skal de henge på veggen? Et oppheng tilpasset de lekre glassflaskene kommer med plass til en, to eller tre. Dusjsåpe, shampo og balsam eller bare dusjsåpe? Bergamot eller lavendel? Alle produkter er rene og økologiske og duften kommer fra eteriske oljer. 

stone soap spa

 

Så var det den senga!! Den spiller en ganske stor rolle på et hotellrom! Og der har jeg et lite triks å dele med deg. Putesprayen! Når jeg skifter på senga mi sprayer jeg litt på overmadrassen før jeg snur den og legger på nytt sengetøy. Det hjelper meg å holde støvmidden borte og gir en lett duft av lavendel og nellik som lurer meg til å tro at det har vært noen inne på soverommet mitt og gjort om senga til en hotellseng!! Så enkelt er det å lure meg ;)  ..en liten dusj på puta sånn innimellom gjør at jeg kan beholde denne luksusfølelsen så lenge jeg ønsker. Lavendel er kjent for å virke beroligende og hjelpe med både søvn og uro. Duften avtar etter en stund, men da sover du allerede. 


Det skal ofte ikke så mye til for å skape litt luksusfølelse i hjemmet. 


Stone Soap Spa som ble etablert i Norge i 2014 sier om seg selv: 


Stone Soap Spa er et naturprodukt konsept innen velvære, hvor alle produkter er inspirert av naturen. Ingrediensene vi bruker er urter, blomster, kokosnøtt, eteriske oljer, frukter og frø fra en økologisk gård utenfor Rayong i Thailand. Her er vi med på prosessen, utviklingen og designet fra start til slutt. Alle produktene er av høy kvalitet og håndlages med naturlige råvarer, som gir huden rikelig med vitaminer og antioksidanter. Vi samarbeider med familien som eier den økologiske gården, som har drevet med naturprodukter innen velvære siden 1969.

Ingen av produktene våres testes på dyr, er parabenfrie og håndlages.

Det er viktig for oss å lage produktene så naturlige og rene som mulig.

Naturlig velvære!

1 kommentar

  • Anna Louise Bergesen: April 20, 2022
    Author image

    Prøver i øyeblikket Stone soap silke og den er bare nydelig ! Kommer til å slutte med flytende såper heretter.

Legg igjen en kommentar