Vi har lagt vår elsk på by basics!

Easy to love er nettopp Lett å Elske!


Derfor tror vi at du som kunde på Kunstkolonialen blir veldig fornøyd med det vi har bestilt som nå ligger i nettbutikken. 


Du vil lett se at der er noen farger som går igjen og det har vi gjort helt bevisst for at du skal kunne sette sammen ditt eget sett og at det skal matche. Brunt, grått og blått pluss striper kan du nå kose deg med, samtidig som grønt, sort og rødt er på plass. Alle fargene har både navn og nummer. Vil du se alle 60 kan du klikke HER for å komme til katalogen. Vi kan også bestille ETT plagg til deg i ønsket modell, farge og størrelse og det koster ingenting ekstra for noen av oss. Eneste er at du må vente i 4-8 uker.


Slow fashion blir dette kalt og det er flott å ha et merke som tilpasser seg både deg som kunde og oss som butikk. Vi erfarer at når kundene finner sine favoritter er det fristende å fylle på med flere farger. 


Klær du sliter ut er de beste klærne som finnes. I alle by basics plaggene finner du en liten ulltråd festet på lappen inni. Denne sparer du på så du kan stoppe hullet om du skulle være uheldig å henge fast eller rive hull på annen måte. 


Merinoull trenger du ikke å vaske hele tiden, lufting holder i massevis. Så her er det bare vinn vinn hele veien. 


Love you strømpebukser som passer perfekt til kjolene finner du HER 


Nyt høsten!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar