Gratulerer med dagen Janne🥳


jannes dag


I dag skinner sola på Sørlandet! Det er 19.februar og Janne har fødselsdag!


Hun kan selv fortelle hvor mange år hun har blitt hvis hun vil. Det er helt uvesentlig egentlig. Men det som faktisk er vesentlig er å si noen ord om hvor viktig hun er for Kunstkolonialen og hvor fantastisk hun har vokst inn i rollen som nettbutikksjef og ekspert på flere og flere områder. Å stoppe opp og klappe seg selv på skulderen er ikke Jannes sterkeste side, så da får hun et helt eget blogg innlegg som hyller hennes innsats både sent og tidlig. Telefonen er aldri langt unna og hun gjør ALT for å finne løsninger og passe på kundene blir HAPPY. Jeg vet det for jeg sitter på nabokontoret og hører på mange av samtalene. 


Vi er en nisje nettbutikk i vårt tredje driftsår. Vi har gode klær til voksne damer som vårt mantra og vi driver butikk etter aller beste evne. At vi ikke har fri retur som de store kjedene er enkelt og greit fordi det ikke er bærekraftig for oss som er små. Og det er der Janne gjør mye av jobben med å kommunisere med kunder på forhånd. Da blir det minst mulig fram og tilbake og det er alle tjent med. 


Så i dag er det Jannes dag! Hvis du har lyst til å skrive en liten hilsen til henne i kommentarfeltet her på bloggen så ville det være kjempehyggelig. 


Jeg hadde ikke klart meg uten den dama på jobb, det er i alle fall helt sikkert! 


HURRA fra Trine 🥳🥳🥳


7 kommentarer


 • Elsie L. Hannon

  Gratulerer med dagen i går, Janne 🎉💜 Du gir den beste service man kan ønske seg som kunde, alltid imøtekommende på telefon. Alt godt til deg 🌷🌱🌷🌱🌷🌱🌷


 • Vigdis Tønnesen

  Gratulerer med dagen Janne 🥰


 • Linn

  Gratulerer så mye med dagen fine Janne✨🌿❤️


 • Turid Malmo

  Hei Janne! Gratulerer med dagen👏💚 har ikke vært med dere så lenge, men lenge nok til å merke hvor hjelpsom du er for oss kunder sammen med Trine😁👌 ha en superfin dag 🎁💐


 • Astrid Erika Åstrøm Nygård

  Grattis! Håper dagen er fin! Boller med krem IG melisglasur og ei diger blaudis 🎂☕️


Legg igjen en kommentar